14.4.2011

Riikinkukkona

Kävin viime viikolla opiskelijaristeilyllä, missä oli teemana eläintarha. Pukeuduin riikinkukoksi (eli laitoin pari sulkaa päähäni) ja tein siihen sopivan meikin. Koska halusin silmämeikistäni mahdollisimman kirkkaan ja puhtaan, niin käytin luomivärien alla eri värisiä kajal-kyniä ja yhtä vahamaista luomiväriä pohjustuksena. Luomivärien häivytys oli tämän takia melkoisen hankalaa, mutta toisaalta, mielestäni oli mukavaa, että värit pysyivät puhtaina sekoittumatta liikaa keskenään. Olin lopputulokseen kyllä todella tyytyväinen, mielestäni meikki oli kivan näyttävä ja "iso". Oli myös mukavaa tehdä erilaista jälkeä ja leikkiä värien kanssa luvalla, kun meikki kuului osana asuuni, jos sitä nyt voi siksi kutsua. :)

Pohjustukseen käytetty:
  • Gosh waterproof eye shadow, sävy Love that brown!
  • Gosh Velvet touch eye liner, sävy Lemon soda
  • Anytime Eye liner pencil, sävy 12 Mustikkapiiras
  • Gosh Let's twist eye liner, sävy 101 Aqua line


Rakastuin tuohon Goshin Let's twist kajaliin, se on vedenkestävä, ihanan kirkkaan värinen ja jälki on ylellisen pehmeää eikä kynää tarvitse teroittaa. Muutenkin pidän aika paljon Goshin tuotteista, se uskaltaa käyttää kirkkaita värejä.

Päälle käytetyt luomivärit ovat kaikki Inglotin.

Ripsirajassa numero kolmosta (joka on paljon tummempi luonnossa).
Liikkuvalla luomella numero kakkosta. 
Luomivaossa numero kolmosta, sisänurkassa numero kuutosta.
Ylimpänä, lähes kulmaluulla, numero kakkosta.

Rajauksena on käytetty Inglotin mustaa geelirajausta ja ripsivärinä Maybellinen mustaa Lash Stilettoa. Tässä vielä valmiin meikin kuvat. Ensimmäinen kuva on edellisen illan harjoittelumeikki, joten siitä puuttuu ripsiväri, kunnon pohja ja moni muukin asia on pielessä.

Tässä näkyy minun sulkanikin, selvä riikinkukko! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti