3.6.2011

Epäonnistuneet luomivärikynät ja lämmin silmämeikki

Olen aiemmin täällä blogissa maininnut Goshin ruskean luomivärikynän, vai miksi sitä nyt sanoisi? Vahamainen luomiväri? Gosh itse kutsuu sitä waterproof eye sahdow stickiksi. No joka tapauksessa, olen tykännyt siitä todella paljon ja käyttänyt sitä useasti meikeissä sekä pohjana, että ihan yksinään värinä. Olen jo jonkin aikaa himoinnut lisää näitä kyniä ja ostin vihdoin kaksi uutta väriä lisää, värit olivat Real Gold ja Copper. No, olin todella innoissani näistä ja kokeilinkin heti tehdä niillä kaksivärisen meikin käyttäen vain kyniä, ilman puuterimaisia luomivärejä. Lopputulos oli TODELLA vaisu! Yritin vetää päälle lisää kerroksia, jotta värit tulisivat todella näkyviin, mutta eivätpä ne oikein tulleet esille kyllä missään vaiheessa.


Toki luomella näkyy jonkunlainen väri, mutta väri oli todella hento ja epätasainen.
Koska lopputulos oli niin hailakka ja huono, päätin lisätä päälle kultaista jauhemaista luomiväriä ja ulkonurkkaan hiukan ruskeaa. Rajaukset on sekä ylhäällä, että alhaalla. Alarajaus on muuten tehty Inglotin geelilinerilla, aivan mahtavaa tavaraa! Se on vedenkestävää ja pysyy paikallaan paljon paremmin kuin mitkään kajalkynät.

Kultainen luomiväri (tai no oikeastaan kuultopuuteri yms.) on ikivanha H&M:n, ensimmäisiä omistamiani meikkejä, mutta toimii edelleen! Ruskeana luomivärinä käytetty ylempää ruskeaa, sekin Goshin. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Ihan hieno meikistä tuli, mutta ei niin helpolla kuin odotin. En kyllä suostu vielä luovuttamaan noiden Goshin kynien suhteen, ehkä pohjustuksessa tai muussa oli jotain vikaa. Koitan kyllä vielä uudestaan niitä, toivottavasti paremmalla menestyksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti