3.6.2011

Lilaa ja vihreää

Kauneuden & Terveyden uusimmassa numerossa oli kiva pieni pätkä yksivärisestä silmämeikistä. Käytän aika harvoin vain yhtä väriä koko luomella, mutta tykkään kyllä tästä tyylistä ja voisin käyttää useamminkin tällä tavalla vain yhtä väriä. Ehkä tästä tulee tämän kesän uusin lemppari helposta ja muuntelukykyisestä meikistä.

Käytin yläluomella lilaa ja pelkäsin, että jos laitan samaa väriä myös alaluomelle, niin silmäni tulevat turvonneen ja itkettyneen näköisiksi. Senpä takia laitoin alaluomelle eri väriä, tällä kertaa vihreää, joka sopii mielestäni todella kivasti yhteen lilan kanssa. Näyttää aika raikkaalta ja keväiseltä. :) Eri väri alaluomella tuo myös kivasti lisää kontrastia ja vaihtelevuutta.

Jos katseeseen haluaa lisää intensiivisyyttä, niin alarajaan voisi lisätä vielä mustan rajauksen,
mutta itse halusin pitää meikin simppelinä. 

En vienyt väriä kovin ylös luomelle, jotta yleisilme pysyisi päivämeikkimäisen hillittynä.
Huulet ovat vielä meikkivoiteessa, mutta ei hätää, puhdistin ne kyllä ennen kuin lähdin ulos! :)
Tässä viimeisessä kuvassa näkyy vielä yleiskuva meikistä ja näette myös pienen kurkistuksen pohjameikkiin. Tykkään hohtavasta meikistä, ja yritänkin saada meikkiin reilusti hehkua ja hohtoa. Yleensä käytän pohjana mineraalimeikkiä, mutta se on tällä hetkellä loppu ja uusi purnukka tulee Amerikasta, joten toimitus on vähän hidasta. Tämän takia myös postaus mineraalimeikeistä on vähän myöhässä, kun ei ole tuotteita, jolla sitä tehdä... :(

Minulla on muuten ollut aika paljon kaikenlaisia pippaloita (ja tulossa on vielä lisää), mutta koska olen krooninen myöhästelijä, niin en ole ehtinyt ikinä ottaa hienoista meikeistä kuvia, kun aika on ollut niin kortilla. Voisin yrittää tsempata tässäkin asiassa, niin olisi jotain mistä postata. :D

Ihanaa kesälomaa kaikille, joilla sitä on ja onnea  kaikille valmistuneille, itsellänikin on yhdet yo-juhlat tiedossa lauantaina. Jee, kakkua ja herkkuja! :)

2 kommenttia:

  1. Onpas sulla kaunis iho! Mitä meikkivoidetta siinä on? Mitä mineraalipuuteria olet tilannut? Itse käytän Meow-merkkistä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Oikeasti mulla on kyllä jonkun verran pikku verisuonia kasvoissa, mutta koitan peittää ne hyvin. Tässä kuvassa on Maybellinen Affinitone-meikkivoidetta, josta muuten tykkään kovasti, luottotuote! :)

    Mineraaleista käytän Everyday Mineralsia, enkä ole muita ehtinyt vielä kokeilemaankaan, Bare Minerals ainakin kiinnostaisi.

    VastaaPoista