11.6.2011

Persikkaa auringon kera

Olin poikaystäväni pikkusiskon ylioppilasjuhlissa viime viikon lauantaina. Meikin idana oli, että se sopisi hyvin ihanan lämpimään ja aurinkoiseen säähän, eikä olisi liian vahva keskellä kirkasta päivää. Niinpä päätin valita silmiin persikkaa ja ruskeaa. Tykkään tuosta persikan sävystä todella paljon, se on jotenkin ihanan lämmin ja kesäinen väri. Tuo on kyllä yksi sävy, jota tulee käytettyä aivan liian harvoin, pitäisi kyllä useammin yhdistellä sitä eri värien kanssa. Silmäkulmaan laitoin hiukan vaaleaa kultaa valoa tuomaan, ja tietty mustat rajaukset "selkeyttämään" katsetta. Ja kaikki luomivärit tosiaan Inglotin.

Kuvia en ehtinyt ottamaan hirveän huolellisesti, oli vielä asioita hoitamatta, ennen kuin sisään alkaisi lappaamaan kamalasti vieraita, joten ne ovat vähän kiireessä otettuja.

Heh, järkyttävät harakanvarpaat silmien alla, auringonvalo on armoton! :D Ei mulla kyllä yleensä tollaisia ole...


Loppuun on pakko vielä laittaa kesäkuva, joka otettiin kun vieraat häipyivät ja jäätiin poikaystävän siskojen kanssa keskenämme leikkimään kameralla... ;)

Jes, kesä tuli! 
Nyt on kesätyö alkanut sairaalassa, enpä oikein kehtaa sinne laittaa vahvoja tai edes hirveän värikkäitä meikkejä, ainakaan heti. Tylsällä linjalla mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti