20.7.2011

Paljas turkoosi

Jee, pitkästä aikaa ehdin ottaa kuvia aikaansaaduista meikeistä. Ja pitkästä aikaa oli tilaisuus laittaa kunnon meikit naamaan, ihanaa! :D Olin menossa viettämään iltaa ulos ja hieman myöhässä aikataulusta, joten ajattelin tehdä nopean, mutta kuitenkin näyttävän silmämeikin. Tämä käyttämäni väri on ehkä tämänhetkinen lempivärini, aivan ihanan kirkas ja sopii hyvin ruskeiden silmien kanssa yhteen. :) Luomiväri on Inglotin. Pohjustuksena käytin Goshin Let's twist eye lineria, sävy 101, Aqua line. Tuote oli siis kynä, ei mikään nestemäinen eye liner. Käytännössä meikki siis tehdään seuraavasti:
   1. Pohjusta liikkuva luomi huolellisesti kynällä.
   2. Häivytä kynän rajoja.
   3. Lisää päälle saman sävyistä luomiväriä.
   4. Häivytä luomivärin rajat huolellisesti käyttäen vaaleaa helmiäistä sävyä apuna.
   5. Rajaa silmät sekä ylhäältä, että alhaalta.
   6. Lisää ripsiväri.
Ei kyllä paljon aikaa mennyt tämän meikin tekoon. :)

Meikkipohja on muuten tehty meikkivoiteella,en oikein vielä luota mineraaleihin niin paljon, että käyttäisin niitä juhlameikkkiin. Kamalan rutinoitunutta. :(


Tässä on sama luomiväri, hiukan eri valossa otettuna. Ero on aika huikea, valokuvasta on mahdotonta nähdä aivan todellisia värejä, kuten huomata voi.

Seuraavassa minipostauksessa näette silmämeikin kestävyyden, kun pohjalla käyttää kajalia, aika mielenkiintoista... ;)

1 kommentti:

 1. Vau, upea sähäkkä silmämeikki! Todellaki pukee sun ruskeita silmiä todella hyvin :) Käytätkö luomimeikin pohjustukseen mitään pohjustusvoidetta, vai riittääkö tuo kynä? Itselläni luomimeikki tuntuu heti irtoilevan ellen pohjusta voiteella..

  VastaaPoista