18.8.2011

Musta smoky häivähdyksellä lilaa

Tässä silmämeikki, jota kokeilin jo jokunen viikko sitten, näin kesällä menee kuitenkin aikaa saada mitään lopputuloksia nettiin asti... :) No, joka tapauksesa: tein todella yksinkertaisen smoky-meikin, johon lisäsin hiukan lilaa tuomaan vähän ekstraa. Tykkäsin tästä lookista aika paljon, kiva ja loppujen lopuksi aika helppo meikki illan rientoihin, ja tämä on helposti muunneltavissa vaihtamalla tuota korostusväriä eriksi. Tässä vielä valokuvat vaiheittain:

Rajaa silmät mustalla kajal-kynällä. Itse en tee rajausta ihan hirveän huolellisesti, koska se kuitenkin peittyy jonkun verran luomivärin alle. 


Levitä liikkuvan luomen keskiosaan haluamaasi korostusväriä. 


Levitä mustaa mattaväriä luomen reunoille ja yläosaan, niin että musta väri ympäröi kauttaaltaan lilan. Lisää väriä myös alaluomelle ripsirajaan. 


Häivytä lilan ja mustan värin rajoja. Tämän jälkeen häivyttele mustan värin reunoja helmiäisellä harmaalla. Helmiäisellä sen takia, että se on huomattavasti helpompi häivyttää. :) Vahvsta lopuksi vielä lilaa aluetta uudelleen, jotta se todella erottuisi mustan joukosta.


Lisää eye lineria yläluomelle ja alaluomen sisäosaan rajaus. Lisää ripsiväri ja voilá, valmista! 
Loppuun vielä sellainen huomio, että jeeeee, mulla on jo viisi lukijaa! Niin pientä verrattuna joihinkin supersuosittuihin bloggaajiin, mutta oon tästä määrästä jo tosi iloinen, aivan ihanaa, hih! :D

3 kommenttia:

  1. Sulle on haaste tuolla blogissani :)

    VastaaPoista
  2. Hih, liityinpä minäkin lukijaksesi kun Sonian linkittämänä tänne löysin :) Vaikuttaa tosi kivalta. Mullakin on vasta aloitettu blogi, mutta kyllä me tästä vielä noustaan eikös ;)

    VastaaPoista
  3. Kiva, uudet lukijat on aina tervetulleita! ;) Kyllähän me tästä pikkuhiljaa noustaan. ;)

    VastaaPoista