7.9.2011

Herbina Hajusteeton hiuskiinne

Jos joku tykkää käyttää hiuslakkaa, joka on hajustamatonta, niin suosittelen lämpimästi Herbinan Sensitive-sarjan Hajusteetonta hiuskiinnettä. Se on niin hajutonta, kuin hiuslakka voi olla. Toisin sanoen,se tuoksuu joltain, mutta ei sellaiselta vahvalta kemikaalilta kuin normaalit hiuslakat. Eikä tuoksu muutenkaan ole vahva, vaan se peittyy kivasti esimerkiksi hajuveden alle. Ei ole kiva haista hiuslakalta, kun lähtee ihmisten ilmoille...


Tämä on kokeilemistani hajusteettomista hiuslakoista ehdottomasti paras! Esimerkiksi vastaavanlainen LV:n hiuslakka oli aika hirmuista ainetta, hiukset tulivat todella tahmeiksi ja korppuisiksi. Pinta oli aivan kova ja alta normaali pehmeä, hyi! :D Herbinan suihke on tasainen ja pito mukavan hyvä, pito on asteikolla numero kaksi, kun maksimi on kolme. Tuote ei tahmaa ja on helppo harjata pois.


Lisäplussaa Herbina saa siitä, että tuote on silikoniton ja sisältää kosteussujan. Kaiken kaikkiaan hiuslakka on siis todella toimiva, varsinkin kun tätä vertailee muihin vastaaviin markettimerkkeihin. Minun piti ostaa tätä itsellenikin, mutta ostinkin vahingossa Herbinan Tuuheuttavaa hiuskiinnettä, hih. :D Ihan hyvää sekin on, mutta ei hajusteetonta. Kuvat on siis räpsitty vanhempieni luona, putelin omistaja on rakas äitini. :) Senpä takia en tuoksuakaan nyt osaa tarkemmin kuvailla, se on jo päässyt unohtumaan. Mutta muistan, että hyvää oli! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti