3.9.2011

Make Up Store eyeliner

Olen ihan teini-ikäisestä asti halunnut glitterisen eyelinerin, mutta eipä silloin tullut etsittyä sellaista hirveän aktiivisesti. Joskus viime talvena kun haahuilin Sokoksella, niin silmiini osui Make Up Storen Glitter eyeliner liquid. Siinä ei ole vain vähän glitteriä, vaan omassa versiossani ei ainakaan muuta olekkaan kuin sitä. :D I love it!

Rajasin kulmakarvat pois, koska olen ollut lomafiiliksissä , enkä ole jaksanut nyppiä niitä. :D
Minusta tällainen tuote on kivan monikäyttöinen, se tuo uutta ilmettä silmämeikkiin, kun laittaakin mustan rajauksen sijasta toisenlaisen rajauksen. Eniten kuitenkin tykkään tästä tuotteesta arkikäytössä. Kun nopeasti tekee perusmeikin, niin on kiva saada siihen vaihtelua ja jotain ekstraa. Tämä on jokseenkin anteeksiantava eyeliner, rajausta ei tarvitse tehdä ollenkaan niin pikkutarkasti kuin mustalla normaalilla linerilla.


Tätä saa tosiaan monissa eri väreissä, käyttämäni sävy on Diamond. Se on  ihanan hopea ja niin kiiltävä, että näyttää melkein märältä. Glitteriä ja väriä on runsaasti: joskus yritin käyttää tätät mustan rajauksen päällä, mutta se peittikin sen kokonaan alleen. :D Make Up Storen sivuilla näkee loputkin sävyt. Turkoosin värinen Aqua näyttää ainakin ihanalta!


Jotta ei mene liikaa ylistämiseksi, niin kerrottakoon nyt joitain huonojakin puolia tästä, yksi sellainen ainakin on. Glitteriä on nimittäin tuskaista poistaa, tuntuu että sitä on välillä koko naamassa. Kun illalla on poistanut meikit ja aamulla vilkaisee kasvojaan ennen pesua, niin glitteriä näkyy edelleen kasvoilla, kuten ripsissä. Viimeiset hilut kuitenkin katoavat pois, kun kasvot pesee vielä aamulla uudestaan. Myös poistotekniikka vaikuttaa lopputulokseen. Kannattaa ehdottomasti käyttää apuna vanulappuja yms., jotta hileet tarttuvat niihin.


Viimeiseen kuvaan pääsi mukaan myös poikaystävän kissa, joka on jo ihan vanhus, ikää on jo noin 17-18. Mutta on se niin ihana. <3

4 kommenttia:

 1. Kattelin noita just yks päivä, houkuttais kyllä kiiltävä ihanuus :) Kaveri osti lomamatkaltaan Lontoosta Barry M -merkkisiä samantyyppisiä, olivat paljon halvempia mutta toimivat mainiosti. Pääsispä johonkin Barry M maahan niin voisi hamstrata, halvempi hinta houkuttaa kun en usko että noita tulisi mulla niin usein käytettyä että haluisin maksaa kovin paljoa :)

  VastaaPoista
 2. Joo, hinta vähän kyllä kirpaisee kun ei kuitenkaan päivittäisessä käytössä noi ole, muuten mullakin ois noita paljon enemmän. :D Tota Barry M:ää ei vissiin myydä muualla ku Englannissa? :/

  VastaaPoista
 3. Kerrankin glitteriä tarpeeksi! Tosi kivan näköiseltä vaikuttaa.. =)

  Ainoa miinus vaan glittereissä se poistaminen ja niiden variseminen naamalle..

  VastaaPoista
 4. Se glitterin poistaminen on tosiaan aika inhottavaa, jos naaman kanssa täytyy vielä näyttäytyä samana päivänä jonnekin meikkien poiston jälkeen, niin ei kannata kyllä käyttää näitä rajauksia. Mutta muuten ovat tosi kivoja. :)

  VastaaPoista