6.9.2011

Maybelline Color Sensational Luscious Lip Gloss

Hui mikä sanahirviö tämän huulikiillon nimi onkaan! :D Mutta asiaan, esittelyssä Maybellinen melko uudet (?) Color Sensational huulikiillot. Tätä ennen omistin oikeastaan vain yhden luottokiillon, joten oikeutin itselleni toisen huulikiillon oston. ;) Tykkään enemmän läpikuultavista ja kevyistä kiilloista, ja tämä huulikiilto edustaa sitä ryhmää.


Ostamani sävy on nimeltään Bery Bella, ja on valikoimasta kirkkaimman punainen. Tuoksu on hiukan makea, mutta ei mikään ällöttävän vahva kuitenkaan. Erilaista tässä on, että kiilto maistuu huulilla sokerilta. Tässä huulikiillossa on aivan selkeä sokerinen maku. Maybelline mainostaakin tämän olevan "makuhuulikiilto". Itse en tätä ehkä aivan ymmärrä. Onhan se ihan kiva, ettei huulikiilto maistu pahalle, mutta täytyykö sitä erikseen maustaa sokerilla? 


Kiilto tuo mukavasti sävyä huulille, mutta pysyy kuitenkin miellyttävän kevyenä ja läpikuultavana. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluaa hieman punaa huulille, mutta lopputuloksen olevan kuitenkin tarpeeksi luonnollinen. Tässä tuotteessa ei ole glitteriä, kuten kuvastakin huomaa, pelkkää kiiltoa vaan! :)


Tämä tuote on kiva peruskiilto ja päätyikin vakkariksi käsilaukkuuni toisen huulikiillon rinnalle. Väri on ihanan herkullinen, eikä punaa huulia liikaa. Yksi yhteinen heikko ominaisuus kuitenkin kevyillä hullikiilloilla on: pysyvyys on heikkoa. Vai tietääkö joku kevyttä, pitkäkestoista huulikiiltoa? Jos tietää, niin kertokaa tännekin! :)

PS. Olen ostellut niin tuhottomasti kosmetiikkaa tässä kuukauden, parin sisällä, ettei minulla ikinä riitä aika niiden kaikkien esittelyyn, mahdoton tehtävä! Nyt pitäisi varmaan pitää piiiitkä tauko ostelussa, että ehdin kirimään itseni kiinni. Olisi kuitenkin kivaa jakaa muiden kanssa kokemukset tuotteista. :)


4 kommenttia:

 1. Oonko mä ainoa jolle tulee pakkauksesta Victoria's Secret -fiilis?

  VastaaPoista
 2. Hih, no mulle ei ainakaan tuu. :D Miten tästä sellanen tulee? :)

  VastaaPoista
 3. Hehe, mullakin on ehkä tuhat juttua jotka pitäisi blogissa esitellä ja tänään tuli taas postia kosmetiikkaan liittyen :D

  Olen blogissani arvioinut L'orealin Glam Shine 6h -huulikiillot, ja ne ainakin pysyvät tosi hyvin! Fresh Grenadine on itse asiassa huulilla aika samansävyinen kuin tämä. Miinuksena hassu applikaattori, mutta sen kyllä kestää kun kiilto on vaan niin hyvä :)

  VastaaPoista
 4. Mullakin on pari noita Lorealin kiiltoja, mutta ne ei oikein iske muhun. :/ Niissä häiritsee se, että kun se itse kiilto on kulunut, niin huulille jää sellainen tahmea hilekerros... Mutta makunsa kullakin :) Kävin kattomassa sen postauksen, jälki on kyllä kivan näköistä. :) Se ois varmaan mahdotonta saada tosi kevyttä, mutta kestävää huulikiiltoa edes aikaiseksi. :D

  VastaaPoista