27.9.2011

Merellinen meikki rapujen seurassa

Heipparallaa!! Hengissä ollaan, näinkin pitkän hiljaiselon jälkeen. :) Kaikki syyskuun viikonloput ovat olleet aivan täynnä ohjelmaa ja maanantaina alkoi harjoittelu, joka on tällä viikolla vienyt kaiken energian. Ja kaiken päälle olen reväyttänyt etureiden, joten lattialla otettuja kuvia ei tule otettua vähään aikaan, kyykistyminen ja oikeastaan kaikki mahdollinen sattuu hirveästi. :( Mutta, eipä valitella nyt enempää. :D Onneksi minulla on kuvia aika paljon varastossa valmiiksi, tuleepahan sunnitellut valokuvat ja postaukset sitten vihdoin tehtyä. :)

Yksi syyskuun menoista oli aivan mahtavat rapujuhlat muutaman kaverin kesken. Näiden pippaloiden meikki oli vihertävän turkoosi (taas).  Luomella on vain kahta väriä + häivytysväri, aika yksinkertainen toteutus siis. Luomivärit ovat Sleekin, niitäkin voisi joskus esitellä paremmin ajan kanssa, ovat aika kivoja. :)
Meikkiin on käytetty ylärivin kahta oikeanpuolimmaista väriä, vihreää ja tummempaa sinistä. Kaikki napit ovat ihanan metallisia, ja meikistäkin tuli mukavan helmiäinen ja hohtava. :)Hoh hoijaa, josko ensi kerralla muistaisi nostaa meikin hippasen ylemmäs, ei ihan malliesimerkki raskaan luomen meikkauksesta...

Loppuun täyty vielä laittaa kuvat herkullisista ravuista. ;) Jos muuten klikkaa suuremmaksi tuon ylemmän rapukuvan, niin nuo silmät on aika spookyt, ihan hirveät, varsinkin tolla päällimäisellä ravulla! :DOi nam, maistuisi kyllä useamminkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti