18.9.2011

Rakkauspakkaus

Tein jokin aika sitten ihan puhtaan heräteostoksen, pakkaus oli vain niin söpö ja ihanan pikkuinen, että se oli pakko hankkia. Myös sisältö kiehtoi, tuote kun oli luonnonkosmetiikka ja sisälsi tasan yhtä ainesosaa. :)


Kyseessä siis L'occitanen pikku purnukallinen sheavoita, suomalaisemmalta nimeltään karitevoita. Purkin koko on 8 ml, joka on juuri sopivan pieni, että tulee joskus käytettyä loppuunkin. Jos tähän tuotteeseen vallan hullantuu, niin sitä saa myös isommassa koossa. Purkki näyttää teräksiseltä, mutta se on kuitenkin jonkun verran pehmeää, olisiko alumiinia? Purkki tuntuu ehkä vähän huteralta käytössä, ainakin kansi.


Sisällä oleva aine on aika tiivistä, puhdasta sheavoita kun on. Se on paksumpaa kuin esimerkiksi normaalit vartalovoit. Sitä saa kyllä mukavasti sormenpäähän kun sormea pyörittelee hetken rasvan pinnalla. Mutta sen verran tiukkaa tavaraa tämä kuitenkin on, että en menisi sitä isoa purkkia ostamaan, tämän tuotteen levitys isommille alueille vaatisi aika paljon kärsivällisyyttä.

Kuvan laatu on tässä jo aika huono, ei suostunut kamera enää ottamaan tarkkaa kuvaa näin läheltä...
Purkin alla lukeekin, että sheavoita on sulateltava kämmenissä ennen iholle lisäämistä. Jos tätä haluaa lisätä isoille alueille, niin rasvaa on vain ronskiksi kaavittava ja sitten sulateltava käsissä. Itse en henno rikkoa tuota kaunista pintaa. :) Ja tämä on tosiaan 100 % sheavoita, ei ole ylimääräisiä aineita mukana, täydellistä!


Tuote todella tuoksuton. Jos sitä oikein haistelee, niin siinä on ehkä kevyen inkiväärinen, tai ehkä sitruksinen tuoksu, todella mieto ja raikas. Mutta siis tuoksuttomaksi tämä lasketaan: ei haise kyllä miltään, ellei oikein yritä jotain löytää. :)


Entä sitten muut ominaisuudet? Tämä pysyy ainakin huulilla ikuisuuden ja pehmentää niitä todella hyvin. Huuleni eivät kylläkään ole kuivat (vielä), tätä täytyy testailla paremmin kun kirpeät tuulet ja pakkaset rohduttavat huulet, sitten tämä pääsee kunnon koetukselle! Mutta uskoisin, että tämä on yksi parhaimmista vaihtoehdoista rohtuneille huulille. Tai myös varteenotettava vaihtoehto suojaamaan huulia esimerkiksi pakkasilla, tuote kun ei sisällä vettä, jota ei saisi pakkasilla olla rasvoissa, joita käyttää "pakkasvoiteina". (Paitsi että luin juuri, että pakkasvoiteita ei kannata käyttää ollenkaan, se kun antaa valheellisen tunteen suojatun ihon lämpötilasta, ja tämän johdosta iho voikin paleltua, kun se ei tunne purevaa kylmyyttä ja alkavaa paleltumaa.)

Mutta takaisin asiaan: ihanan söpö pieni purkki ja hoitava sisältö, täydellinen combo!


1 kommentti: