20.9.2011

Täydellisen ripsivärin etsintä on loppunut?

Puhutaanpa vähän ripsiväreistä. En ole vielä lyhyen elämäni aikana löytänyt täydellistä ripsiväriä, vaikka kuinka olen etsinyt ja kokeillut. Kokeilujani on myös hidastanut kumiharjan tulo markkinoille, en ole niiden ystävä. Mihin kaikkiin ripsiväreihin olenkaan törmännyt? Pahoilta haiseviin, klönttiytyviin, variseviin, yläluomea suttaaviin, välittömästi kuiviin, olemattoman lopputuloksen tekeviin, rikkoutuviin, huonoharjaisiin, mitäs muuta tähän vielä keksisi? :D Meikkipussissani on vielä pari esimerkkiäkin jäljellä näistä katastrofiripsiväreistä...

En ole selektiivisen kosmetiikan tukija, en ollenkaan. Ihan jo sen takia, että opiskelijan tuloilla minulla ei ole siihen varaa. Enkä myöskään usko, että mitä kalliimpi, sen parempi. Mutta jos rehellisiä ollaan, ellei kyse ei olisi rahasta, niin ostaisin luultavasti enemmän kalliimpaa kosmetiikkaa. Pakkaukset ovat yleensä laadukkaampia ja ylellisempiä ja jossain tapauksissa myös sisältö on parempaa, riippuen vähän tuotteesta. Ikinä en tule kuitenkaan maksamaan jostain kasvovoiteesta jotain sataa euroa, never! :D

Nyt kuitenkin kyllästyin jatkuvasti kakkoslaatuisiin ripsiväreihin, joten marssin Kicksiin, ja pyysin myyjältä apua. Hän suositteli minulle Diorin Diorshow Unlimited - ripsiväriä. No, mikäpä ettei, kokeillaan ja testataan, josko tämä olisikin onnistunut yksilö.


Harja tässä tuotteessa on juuri sopiva! Se on tarpeeksi pitkä ja kapea, juuri minun makuuni. Tällä ylettyy tekemään sopivan tarkkaa työtä silmien reunoissa. Se ei ole kuitenkaan liian minimaalinen, vaan juuri oikean kokoinen. :) Harja on aavistuksen epäsymmetrinen, kuten kuvasta huomaa. Se on kaareva, toiselta puolelta siis kupera ja toiselta kovera. Kuvassa harjan toinen puoli näyttää oikeastaan suoralta, mutta käytössä sen mielestäni huomaa, että toinenkin puoli on pikkuriikkisen mutkalla. 


Itse ripsiväri on säänkestävää, eikä sitä ainakaan vielä ole löytynyt silmien ala- tai yläpuolelta, kuten kahden viimekertaisen ripsivärini kanssa kävi. Ripsivärin tuuheuttavat tai pidentävät ominaisuudet ovat minulle pienempi huolenaihe, sillä ripseni ovat pitkät, taipuisat ja melko tuuheat. En kerro tätä nyt rehennelläkseni, vaan jotta tiedätte, että olen huono kertomaan, kuinka paljon ripsiväri esimerkiksi pidentää tai kuinka hyvin ripsien taivutuksen pysyvät tietyn ripsarin kanssa. Tietty kyllä minäkin huomaan ripsiväreissä eroja,  mutta ne eivät välttämättä ole nin dramaattisia, kuin jollain muulla voisi olla.


Diorshows Unlimited in action:Oih, tykkään kyllä lopputuloksesta! Ripset ovat pitkät ja erotellut, eikä klönttejä tule. Ja kestävyys on hyvä. :) Mutta iiks, katsokaas inc-listaa! (Kuva suurenee klikkaamalla.)


Täytyy myöntää, että en ole näiden listojen asiantuntija ja tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun katson ripsivärin inc-listaa, varmaankin sen takia että ei niissä markettimeikkien kyljissä sellaisia edes lue. En tiedä, mutta voisin olettaa että kaikissa ripsareissa on kuitenkin yhtä huimat listat? Inc-listan viimeinen kappale kertoo, mitä tuote saattaa sisältää. Siinä on kuitenkin vain väriaineita ja voisi olettaa, että mustassa ripsivärissä ei ihan kamalasti olisi esimerkiksi ultramariinia. :D


Diorin ripsivärit taitavat jakaa aika paljon mielipiteitä, niitä karkeasti sanottuna joko vihaa tai rakastaa. On hyvä pitää mielessä, että se on kuitenkin omista ominaisuuksista kiinni, miten ripsiväri käyttäytyy itsellä. Jos tämä toimii minulla, se ei välttämättä toimi sinulla. Diorin ripsivärejä on haukuttu kuiviksi ja jotkut valittavat että ne varisevat ärsyttävästi. Itselläni tämä ripsiväri on pysynyt paikoillaan todella hyvin, eikä ole varissut. :) Sen  voin kyllä myöntää, että tämä on kuivempi heti käytön alussa kuin muut ripsivärit. Omasta mielestäni ei kuitenkaan pahalla tavalla. Tiedätteko kun ottaa ripsivärin käyttöön ja se on jotenkin ärsyttävän märkää? Sitä ei saa ripsiin ollenkaan kauniisti, ja todellisen lopputuloksen näkee vasta muutaman käyttökerran jälkeen, kun ripsiväri on hiukan kuivahtanut. Diorin kanssa ei tarvitse odottaa sitä muutanaa kertaa, se toimii heti. Mutta varoitan kuitenkin, että se kuivuus ärsyttää joitain. :)

Täydellisen ripsivärin etsinnät vielä jatkuvat, mitä luultavammin selektiivisen kosmetiikan parissa, sillä markettimeikkien ripsarit ovat melko hyvin jo kahlattu läpi. Jos parempaa ei löydy, niin palaan varmasti takaisin tähän. Minun on vain pakko kokeilla joitain muitakin ripsareita, ennen kuin voin uskoa, että juuri tämä olisi se paras. Ehkä juuri sen takia täydellisen ripsivärin löytäminen on mahdoton tehtävä, takaraivossa kytee koko ajan ajatus, että edes hitusen parempaa on ihan varmana olemassa jossain, se pitää vaan löytää. ;)

Mutta on tämä kyllä rakkautta. <3 Ja kiva tietää, että olen löytänyt ripsivärin johon voin aina luottaa. Nyt ei harmita niin paljon, jos kokeiluun eksyy täysi susi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti