9.9.2011

Vakkarikiilto

Luvassa taas huulikiillon esittely. Vähän aikaa sitten kerroin että minulla on käytössä kaksi vakkarihuulikiiltoa ja on aika esitellä se toinen. :) En oikeastaan suunnitellut ostaessani kyseistä kapaletta, että tästä tulisi luottokiilto, mutta niinpä siinä vaan kävi. Halpakin voi näköjään olla hyvää. Kyllä minä sen tiedän, mutta se vaan tuppaa välillä unohtumaan...


Kyseessä on Wet n Wildin Glassy Gloss Lip Gel. Ostin tämän tuotteen aikoinaan, koska halusin jonkun halvan huulikiillon täydentämään varastojani, mutta tämä yllättikin positiivisesti. Se on kevyt eikä tahmaa, ja väri on mukavan neutraali. Tätä voi levitellä huulille oikein paksun kerroksen tuomaan kiiltoa. Tuoksu ei ole makea tai sokerinen, enemmänkin ehkä tunkkainen. Huulikiillon pitäisi olla hedelmänmakuinen, mutta mielestäni se ei kyllä maistu ollenkaan hedelmäiseltä. Se ei oikeastaan maistu miltään. Maistuu samalta kuin haisee. :D


Sävyn nimi on Apricot Glaze. Tämä ei oikeastaan tuo paljon väriä huulille, mutta antaa kivan kiillon. Sen takia tämä onkin yksi suosikkini, koska tätä on helppo käyttää vahvankin meikin kanssa, ilman että kokonaisuus näyttää yliampuvalta. Tuotetta ei myöskään pysty helposti annostelemaan liikaa huulille.Toisaalta, vaikka huulikiilto on kiva, niin en tiedä, onko se kuitenkaan THE huulikiilto. Jos panostaisin vähän enemmän rahaa, niin luulen, että löytäisin paremman huulikiillon suunnilleen saman sävyisenä. Mutta on ihan hyvä kysyä, kannattaako rahaa laittaa esim. triplasti enemmän samankaltaiseen huulikiiltoon, vaikka olen tyytyväinen nykyiseen? Tottakai huulikiiltoja tulee ostettua tulevaisuudessa, mutta ei ole järkeä ostaa toista saman sävyistä eri merkiltä. Ei ainakaan niin kauan kuin tätä on jäljellä. ;)

Huulikiiltopostauksia on luvassa vielä lisää, sillä ostin juuri kaksi ihanan herkullista kiiltoa. Ehkä kuitenkin on pieni tauon paikka näiden saralla, ja tuodaan ne esille myöhemmin. :)

2 kommenttia:

  1. Todella kivannäköinen, tuo sävy on jotenkin todella herkullinen! :) Tervetuloa tsekkailemaan myös mitä mun blogista löytyy! :)

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtavaa, huomasin, että olit liittynyt lukijakseni. ♥

    VastaaPoista