5.9.2011

Pettymyksiä

Voi ei, sydämeni itkee verta! Ja olen aika tuohtunut. Yritin tilata EDM:lta lisää mineraalimeikkejä varastojen täydennykseen, mutta en onnistunut siinä millään, vaikka tein kaiken samoin kuin ennen. Ajattelin, että ohjelmassa on jokin ohimenevä vika ja odottelin pari päivää. Edelleenkään tilaus ei onnistunut. Tarkistin heidän valikostaan postituslistan, josta näkee mihin maihin he lähettävät tuotteita, ja Suomi on poistunut valikosta! 


Aloin tässä vaiheessa jo hätääntyä ja laitoin heille salamana sähköpostia tästä tilanteesta. Sain heiltä seuraavanlaisen vastauksen: 

"Thank you for contacting us.  I'm sorry, but we are not shipping to Finland at this time.  Here is a link to a list of our international distributors, hopefully you can get our products through one of them: https://www.everydayminerals.com/component/content/article/34-communtiy/853-international-store-locator


We wish you all the best.
Kate
Everyday Minerals".Ei voi olla totta! Kaiken lisäksi tuolta listalta ei ainakaan vielä eilen edes löytynyt Suomea. No, tämän postauksen ansiosta tiesin, että EDM:ää myydään nyt suomalaisessa verkkokaupassa, Nellyssä. Mutta millä hinnoin! Laitetaanpas tähänkin pari esimerkkiä vertailun vuoksi:
  • Meikkipuuteri Nellyltä 27,5 e vs. meikkipuuteri EDM:ltä 8,5 e.
  • Kabuki Nellyltä 27,5 e vs. kabuki EDM:ltä 8,5 e
  • Concealer Nellyltä 23,5 e vs. concealer EDM:ltä 6,4 e.Eikö hintaero kuulosta melko käsittämättömältä? Ja eikö ole epäilyttävää, että samaan aikaan kun nämä tulevat myyntiin Nellyllä, niin EDM ei itse enää myy niitä? Itse en ainakaan suostu noin suurta hintaa maksamaan tuotteista, joiden tiedän olevan oikeasti paljon halvempia.

Mutta nou hätä, tuolla EDM:n antamassa linkissä on eestiläinen nettikauppa, joka toimittaa myös Suomeen, ja hinnatkin olivat mukavamman näköisiä. :) En kyllä ole ehtinyt tutustumaan vielä valikoimaan tai yritykseen,  mutta hyvä tietää, että on vaihtoehtoja.

Everyday Minerals, vihaiset sitruunat tuomitsevat teidät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti