9.10.2011

Öljyä kynsinauhoille

Olen pohtinut jo jonkun aikaa kynsinauhaöljyn ostamista. Mukavin vaihtoehto itselleni voisi olla ihan perinteisessä kynsilakkapullossa myytävä öljy. Halusin kuitenkin kynsinauhaöljyn, joka kulkee helposti mukana laukussa menoissa mukana. Niinpä päädyin kynässä olevaan kynsinauhaöljyyn.


Öljy on Mavalan Ravitseva öljy kynsinauhoille. Sitä levitetään huopakynän avulla kynsinauhoille ja sen jälkeen öljy vielä hierotaan ihoon. Itse jätän tämän toisen vaiheen joskus pois, jos olen esimerkiksi koulussa ja en halua, että näppini ovat aivan tahmaiset öljyämishetken jälkeen. 


Kynän kärki on tussimainen, ja se on muotuiltu päästä teräväksi. Tällä on helppo levittää öljy iholle, kynä tekee tarkkaa jälkeä ja annostelee öljyn määrän itse, sitä ei siis paineta esille lisää, kuten valokynän ainetta.  Tussi voisi kuitenkin olla pehmeämpi, nyt se on melko kova ja joustamaton. Öljyn levittäminen olisi mukavampaa, jos pää olisi esim. karvaa ja se olisi sivellinmäinen, nyt öljyn levittäminen ei tunnu yhtään niin kivalta kun työväline on epämukava.


Kynsinauhaöljy pehmentää ja hoitaa mukavasti kynsinauhoja ja lakkauksetkin näyttävät kauniimmilta, kun kynsinauhat ovat kunnossa. Plussaa kätevästä paketista, joka kulke mukana, miinusta kovasta päästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti