5.10.2011

Nopeutta kynsilakkojen kuivumiseen

Lakkaan aika harvoin kynsiäni, siihen on muutama syy:
  1. Kynteni ovat heikot ja aina lyhyet.
  2. Opiskelen terveysalalla ja harjoitteluissa/töissä ei voi olla pitkiä kynsiä tai kynsilakkaa, edes kirkasta.
  3. Inhoan odotella kynsilakan kuivumista.
Kohtiin 1 ja 2 on aika vaikea vaikuttaa, mutta kohtaan kolme voi onneksi tehdä muutoksen. Katselin pikakuivattajia Stockalla, ja monella merkillä näyttää olevan oma kuivattaja, jollain merkillä taisi olla jopa kolme vaihtoehtoa. No koitapa sitten niistä valita se paras...

Taustalla vielä lämmin kesä, nyyh. :/
Päädyin Opin Drip Dry-pikakuivattajaan. Hinta oli aika suolainen, muistaakseni reilut parikymmentä euroa. Tuotetta kuitenkin käytetään 1-2 tippaa/kynsi, joten sitä ei toivon mukaan kulu hirveästi. Sisältö on juoksevan vesimäistä, ja sitä annostellaan pipetillä, joka tulee mukana pakkauksessa. 


Minuutti viimeisen lakkakerroksen jälkeen kynnelle tipautetaan 1-2 pisaraa ainetta ja annetaan vaikuttaa. Lakan pitäisi olla minuutin jälkeen kosketusvalmis ja viiden minuutin jälkeen täysin kuiva. En halunnut kokeilla viiden minuutin jälkeen onko lakka oikeasti täysin kuiva, etten pilaisi hienoja kynsiä, olen sen verran skeptinen. :> Pieniä jälkiä sain kuitenkin aikaiseksi vielä viidenkin minuutin jälkeen kun jotain touhusin. Mutta tuote kyllä kuitenkin toimii, ja ihan hyvin. Lakka kuivuu selkeästi normaalia nopeammin ja kun hetken malttaa olla paikallaan, niin kynsien kanssa voi taas toimia ilman, että kaikki lakat olisivat heti rypyllä. 

Koska tämä on ensimmäinen omistamani pikakuivattaja, en kuitenkaan osaa vertailla onko tämä parempi tai huonompi kuin jonkun toisen merkin vastaava tuote. Mutta toimii. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti