4.10.2011

Tummaa meikkiä tummaan iltaan

Päivät ovat pimenemään päin ja illat ovat synkkiä ja tuulisia. Pitäisi varmaan piristää itseään kaivamalla kynttilät ja lyhdyt esille, jotta voisi vähän koettaa nauttiakin syksystä. Asunnon voisi siivota perinpohjaisesti, että kämppä olisi raikas ja siisti, sitten kynttilöitä, teetä ja vähän suklaata. Ja päälle joku hyvä leffa. Kuulostaa minun mielestäni aika hyvältä suunnitelmalta. ;)

Pimeiden iltojen kunniaksi tein syksyisen tumman meikin, johon käytin mattaa mustaa ja lilaa. Sävyt on nostettu korkealle kulmaluulle, yritän nyt treenata sitä, se kun helposti unohtuu ja iltameikeissäkin värit jäävät välillä liian alas (ainakin omasta mielestäni).Luomi on pohjustettu Sleekin voidemaisilla pohjustajilla, kuvassa näkyy puolet paletista. Paletin päällä on muovi, jossa lukee jokaisen värin nimi, en ole itse vääntänyt niitä tuohon tietokoneella. ;) Käytin liikkuvalla luomella Ultra Violetia ja luomivaossa Noiria. Pohjustajien päälle laitoin Sleekin luomivärejä, samalla merkillä siis jatketaan. Laitoin liikkuvalle luomelle lilaa ja luomivakoon mustaa. Lisäsin lilaa myös mustan päälle ja häivytin meikin osittain sillä, joten meikki on värimaailmaltaan melkoisen yksivärinen, toki sävyeroja löytyy kuitenkin. Halusin meikistä aavistuksen pehmeän, joten rajauksena käytin kajalkynää ja vahvistin väriä vielä meikissä käytetyllä mustalla luomivärillä. Rajausta olisi voinut vielä pehmentää ja sumentaa, kuvasta huomaa, että se on  itse asiassa aika paljon eye linerin näköinen. Sisärajauksen tein samaisella kajaalilla ja ripsissä on yksi kerros Lorealin Volume Million Lashes-ripsiäväriä.

Sellainen loppuhuomio vielä, että kun katsoo tuota viimeistä kuvaa, niin luomiväri näyttäisi menevän vähän kasaan, eikö? Ei hirveän kivaa, sillä meikki ei ollut päällä varmaan tuntia kauempaa kun otin tuon kuvan. Jos mietitään missä on vika, niin voisin veikata pohjustajaa. Kun olen tehnyt Sleekin luomiväreillä meikkejä normaalilla pohjustajalla, niin ne ovat kyllä mielestäni pysyneet hyvin paikoillaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti