14.11.2011

Silmämeikkien poistoa

Ihan alkuun voisin todeta, että kyllä sitä vaan niin paljon viisastuu, kun lukee ihanien blogittarien juttuja. Muistaakseni Karkkipäivän Sanni kehui Lumenen Silmämeikin poistoainetta ja ajattelin itsekin sen testata, kun niin hyväksi kehuttiin. ;) Ja viisastuminen liittyy siihen, että ennen tätä poistin silmämeikit useimmiten vain kasvojenpesuaineella ja järeämmät aineet pääsivät käyttöön vain järeämpien meikkien kanssa, eli juhlapäivinä.


Arviona voisi sanoa, että kyllä on kiva tuote. Itselleni on todella tärkeää, että kun silmien lähelle tungetaan aineita, ne eivät kirvele. Ja tämä ei kyllä saa silmiä kirvelemään millään. Silmämeikin poisto on helppoa, kun silmiä uskaltaa availla, alaluomeltakin saa helposti meikinjämät pois ilman, että tarvitsee kyynelehtiä. Kun tämän ominaisuuden lisää halpaan hintaluokkaan ja miellyttävään tuoksuun, niin tuotteeseen on helppo tykästyä. 


Tuote on tarkoitettu vain vesiliukoiselle meikille ja on öljytön. Purkki on 100 ml kokoinen ja hupenee kyllä melkoisen nopeasti lähes jokapäiväisessä käytössä. Olisi mukavaa, jos tästä löytyisi isompikin pakkaus, niin ei aina tarvitsisi olla ostamassa uutta. Meikinpoistotehosta voisi sanoa sen verran, että toimii! Silmiä ei tarvitse hinkata, meikki lähtee mukavan vaivattomasti pois. Itse teen vielä niin, että aivan aluksi kastelen silmät vedellä, jotta esimerkiksi ripsivärit vähän pehmenevät ja lähtevät pois hellävaraisemmin.


Kuten kuvasta näkyy, tuotteessa ei ole mm. väriaineita, hajusteita tai parabeenejä ja ainesosista 85% on luonnonmukaisia. Nämä ovat sellaisia asioita, jotka itselleni merkitsevät jonkin verran. Loppuun voin kertoa, että tästä lähtien poistan silmämeikit sille tarkoitetuilla aineilla, prosessi on paljon helpompi. No, suurin osa kyllä varmaan tiesikin tämän, jotkut tulevat vaan vähän jälkijunassa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti