15.11.2011

Uusia tuttavuuksia

Tutustuin aivan uuteen kosmetiikkamerkkiin, jolla on mm. aivan ihania luomiväripaletteja. Tutustuminen tapahtui Mustaa Kajalia-blogin kautta. Blogissa vilahtelee tasaisin väliajoin mahtavan värisiä ja herkullisia meikkejä, ja minun oli pakko udella, millä tuotteella lopputulos on saatu aikaiseksi. Luomivärit olivat Sleekin, ja minunkin teki mieli tutustua lähemmin tähän uuteen tuttavuuteen.

Tilasinkin Sleekin sivuilta muutaman luomiväripaletin lähempään syyniin. Nyt lyhyeen esittelyyn pääsee tämän hetkinen lempipalettini Sleekiltä, The Original. 


Luomivärit ovat laadukkaita: pigmenttiä löytyy runsaasti ja pysyvyys luomella on hyvä. Hinta-laatusuhde tällä tuotteella on oikein mieluisa: tällä hetkellä tämän paletin hinta on Sleekin sivuilla 8,5 euroa. Pakkaus on laadukkaan näköinen, mikä on ihan mukava lisä: pakkaus ei näytä huteralta ja halvalta. Musta on aina turvallinen valinta. 


Kuvat ovat paletin koon suhteen hämääviä, se on pienempi kuin mitä kuvat antavat ymmärtää. Minun piti ottaa paletista kuva esim. tulitikkuaskin kanssa, mutta unohdin koko jutun, joten konkreettista vertailua ei nyt näy. Ei paletti toki mikään superpieni ole, mutta mielestäni normaalia pikkuisempi (esimerkiksi Inglotiin verrattuna). 


Väriä tulee siveltimeen reilu määrä ja se tarttuu luomelle hyvin. Tämän paletin kaikki napit ovat ihanan metallinhohtoisia, juuri omaan makuun sopivia! Joissain paleteissa osa napeista on mattapintaisia, osa hohtavia. 

Antaa loppujen kuvien puhua puolestaan. Värejä tutkailtaessa kannattaa huomioida, että kuvissa värit eivät toistu läheskään yhtä hyvin kuin luonnossa, mutta se mukava hohde sentään tulee kuvissa esille. :)

Tilaus Sleekiltä on helppoa ja yksinkertaista. Postikuluja tulee, itselleni taisi tulla neljästä paletista 4-5 euroa, mikäli muistan oikein. Suosittelen tutustumaan luomiväreihin, aika hurjiakin värisekoituksia löytyy, mutta myös ihanan turvallisia ruskeita sävyjä. 

The Original-palettia on muuten käytetty tässä ja tässä meikissä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti