2.12.2011

Esittelyssä Elfin kynsilakat, lähemmässä tarkastelussa Nude

Selailin ulkomaalaisia kosmetiikan nettikauppoja eräs päivä ja törmäsin sattumalta Elfin nettisivuihin. Elf tulee sanoista eyes, lips & face. Yhtiö toimii Briteissä ja toimittaa tavaraa Suomeen(kin). Meikit ja kosmetiikka ovat todella huokeita, enkä osaa sanoa muiden kuin kynsilakkojen laadusta mitään. Mutta kun 10 ml kynsilakkapullo maksaa 1,7 euroa, en voi olla tarttumatta syöttiin! Värivalikoimakin oli melko laaja ja olisin voinut tilata enemmänkin kynsilakkoja, nyt "tyydyin" kuuteen kappaleesen.


Jokainen kynsilakka oli yksittäispakattu pahviseen pakettiin. Pakkauksesta huomaa, että kyseessä on halvempi merkki, eikä ulkonäköön ole panostettu niin paljon. Pahvien ulkonäkö oli jotenkin likaisen ja tahraisen oloinen. No, eipä haittaa minua paljon, jos sisältö toimii. Ylipäätänsä kynsilakat oli pakattu tiiviseen pahvilaatikkoon ja kuplamuoviin ja kaikki tulivat ehjänä kotiin. :)


Ostamani tuotteet ovat yllä olevassa järjestyksessä nimeltään Nude, Lilac, Mod Mauve, Golden Goddes, Metal Madness ja Dark Navy. Pullot ovat reilun kokoisia ja sivellin on toimiva, normaali sivellin. Ainakaan avaamieni pullojen siveltimissä ei ole vielä sojottanut karvoja eri suuntiin, katsotaan jos tulee vielä vastaan.Ensimmäisenä kokeiluun pääsi Nude, joka kiehtoi minua heti ostohetkestä asti kaikkein eniten. Minulta on puuttunut neutraalin sävyinen lakka, jota voisi pitää tilanteessa kuin tilanteessa, ja toivoin kynsilakasta sen paikan täyttäjää.


Jotenkin herkullisen sävyinen tuo lakka, vaikka onkin vähän tylsä. :) Kynsilakka kuivui kohtuullisen hyvää vauhtia, aika normaalisti, sanoisin. Levittäminen oli helppoa ja jäljestä sai vaivatta tasaista. (Katsotaan miten käyn kun siirryn kokeilemaan jotain tummempaa lakkaa, jaiks!) Kynsissä on pohjalakka, kaksi kerrosta Nudea ja päälilakka + kynsilakan kuivattaja. 


Lopputulos oli yllättäen vähän liiankin nude, siis aivan täydellisen luonnollinen lopputulos, toivoin vähän suurempaa kontrastia normaaliin kynnen väriin. Olen silti tyytyväinen sävyyn, tykkään käyttää kynsissä jotain lakkaa koko ajan, sillä kynnet ovat näin ollen vahvemmat ja pysyvät paremmassa kunnossa. Ei siksi, että kynsilakka olisi jotenkin hoitavaa, vaan siksi, että hampaat pysyvät poissa kynsistä kun niissä on siisti lakkaus... :D


Jos joskus innostun tekemään ranskalaisen lakkauksen, tämä kelpaa ainakin erittäin hyvin siihen. Mutta sellainen "jokapaikan kynsilakka" jää kyllä vielä hankintaan, täytyy jatkaa ei-niin-aktiivisia etsintöjä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti