5.12.2011

Halkeilua

Ostin vasta hiljattain oman ensimmäisen crackle-lakan, en ole niin kynsi-ihminen, että minulla olisi tarve kokeilla heti uusia juttuja. Muutenkin innostus on aika kausittaista, nyt taas sellainen on käynnissä. Joten vähän jäljessä mennään... :P


Testailin cracklea ensin ihan perinteisellä tavalla, mutta se ei ollut aivan mieleeni, joten seuraavaksi kokeilin cracklea pienellä twistillä. Pohjalle laitoin kaksi kerrosta We care iconin hopeaa glitter-lakkaa (Mielestäni muuten We care icon on typerän niminen merkki, vähän kömpelö...) ja päälle Isa Doran mustaa cracklea. 
Tämän kokeilun lopputulos oli miellyttävämpi. :)3 kommenttia:

 1. Hyvä idea tämä osittainen lakkaus, eipä ole tullut mun mieleenkään!

  Itsekin heti innostuin pari tuollaista IsaDoraa hankkimaan kun myyntiin aikoinaan ilmestyivät ja nyt töistä kotiutin OPI:n vastaavan. Itselläkään kokolakkaus ei ole näyttänyt kovin kivalta, mutta tätä osittaista pitää testata HETI!

  VastaaPoista
 2. Jep, itsellänikin tuli melkoinen valaistumisen tunne, kun tajusin, ettei lakkaa tarvitse laittaa koko kynnelle. Kerro miten kävi! :)

  VastaaPoista
 3. Testasin valkoisella "särölakalla", joka oli turhankin esiin pomppaava, eli tulos ei ollut ihan niin siisti...Tuo hopea + musta näyttää huomattavasti paremmalta.

  VastaaPoista