21.12.2011

Joulukynnet, versio 1

Postimies kolkutti ovelleni juuri vähän ennen, kun olin lähdössä joulunviettoon kotikonnuille ja ojensi Beauty Bayn tilauksen. Mikä voisikaan olla parempi joululahja! ;) Paketista kuoriutui kasa Mavalan kynsilakkoja ja Opin kynsiviila. En ole ennen omistanut lasiviilaa, tämä on ensimmäinen sellainen. Ja ero on kyllä valtava, suosittelen kaikille sellaiseen siirtymistä, joilla ei vielä lasiviilaa ole.

Kokeiluun pääsi kynsilakoista kaksi kultaista lakkaa. Olen ollut joulufiiliksissä jo aika kauan, ja nyt se näky lakkauksissakin. :)Pahoitteluni näistä huonoista Mavalan kuvista, nämä ovat todella nopeasti napsaistu, eikä taustakaan oikein hemaiseva ole. Halusin kuitenkin laittaa nämä, vaikka ovatkin kamalan pimeitä, jotta vähän näette minkälaiset lakat on ollut käytössä. Mutta hei, en tosiaan ole enää kotona, joten kuvausolosuhteet nyt on mitä on. :)


Pohjalla on kerros Lame Goldia ja päällä yksi kerros Gold Diamondia, sekä kerros Elfin Golden Goddessia. Gold Diamond on glitterlakka, jossa on pientä hippua. Kuinka paljon hippua on, en osaa tarkalleen sanoa, sillä olen kokeillut sitä vain tämän kerran. Kaksi kerrosta se joka tapauksessa vaatii (ainakin) peittääkseen edes hiukan. Golden Goddesissa on harvemmassa glitteriä, mutta mukana on myös isomman kokoisia hiutaleita. Tässä on sama juttu, peittävyyttä ei juuri ole, eli tämä toimi parhaiten toisen lakan päällä.


Salama jotenkin "valkaisee" hirveästi, kynnet eivät ole näin läpikuultavan vaaleat...


... vaan tämä on lähempänä totuuttaa. Huomaa isot hiput. :)

Tällaiset joulukynnet tällä kertaa. Luulen, että joulukynsiä tulee vielä kahdet (ainakin yhdet) ennen jouluaattoa. :) Toivottavasti ette kyllästy, näitä on kyllä ollut tosi monessa blogissa eikä tämä edes ole kynsiblogi. Mutta kun nyt on vauhti päällä! 

2 kommenttia:

  1. kivoja lakkoja :) Aika hauskanniminen tuo Lame Gold haha :)
    Itse omistan lasiviilan ja eilen kokeilin ensimmäistä kertaa... En kyllä kovin paljoa siitä tykänny haha :DD Tuli kylmiä väreitä kun viilasin (tai yritin viilata) kynsiäni :D

    VastaaPoista
  2. Tuo sävy onkin vähän lame, aika vaisu kultainen... Ihan kuvaava se ainakin on, vaikka nimi onkin vähän erikoinen. :) En yleensäkään tykkää viilailusta, musta se on aina inhottavaa. Mutta tolla se onnistuu nopeiten niin tarvii kärsiä vaan vähän aikaa. ;)

    VastaaPoista