22.12.2011

Joulukynnet, versio 2

Voi kauheata, heti pukkaa perään uutta joulukynsipostausta, ANTEEKSI! :D

Ostin Mavalan valkoisen peruskynsilakan ajatuksena tehdä ranskalainen manikyyri (mikä olikin todella paljon vaikeampaa kuin ajattelin, vaikka oli tarratkin apuna...). Kun luovutin ranskiksen kanssa sen epäonnistuessa täydellisesti, ajattelin testata kynnen liukuvärjäystä. Kredittiä en nyt anna millekään blogille sen opettamisesti minulle, sillä katselin aika monta eri blogia ja videota YouTubesta läpi ennen kuin aloin itse toimeen. Yhdistelin vähän kaikkialta eri juttuja itselleni parhaimmaksi tavaksi. :)

Pohjalla oli Elfin Nude-kynsilakka ja päällä se Mavalan perusvalkoinen. 

Kämmenestä kurkistaa sävynumerokin, 49. 


Oikeastaan nämä kynnet itsessään eivät ole hirveän jouluiset, muta seuraavana päivänä laitoin vielä pari kerrosta hopeista glitterlakkaa päälle, ja sitten tulos oli kyllä jouluinen, tai ainakin talvinen. Jopa poikaystävä tajusi talvisen teeman ilman, että piti vihjata ollenkaan. Vau! :D Harmittaa todella paljon, etten ottanut toisesta versiosta valokuvaa, mutta voin näin sanallisesti lämpimästi suositella valkoisen ja hopeisen yhdistelmää, heh. :)

Tämä liukuvärjäyskokeilu oli tosiaan elämäni ensimmäinen, joten parempiakin versioita on blogimaailmassa nähtävillä. Jos kiinnostuit aiheesta, niin googleta lisää tietoa, tässä blogissa tuskin ikinä (ei saisi ikinä sanoa ikinä) tullaan näkemään minkäänlaista kynsitutoriaalia. 

3 kommenttia:

  1. Mulla on semmonen Konadin Sponge Nail Art -setti, jolla noita voi tehdä. :) Mutta tykkään pitää omia kynsiäni niin lyhyinä, että eivät näytä oikeen kivoilta. :(

    VastaaPoista
  2. Kissaämmä: Mä olen tehnyt nämä säästölinjalla: siivoussienen palalla. :D

    Mirella: Thäänks!

    VastaaPoista