4.12.2011

Klassista punaa

Olen ystäväni innoittamana uskaltautunut kokeilemaan huulipunia, jopa kirkkaita! Ystäväni on melko lailla kuin minä, hän ei usein käytä huulipunia, eikä ole ennen käyttänyt kirkkaan punaista huulipunaa. Mutta se sopi niin hyvin hänelle, että en voinut kuin ihailla hänen rohkeuttaan ja ottaa siitä mallia. Niinpä hankin elämäni ensimmäisen kirkkaan huulipunan pikkujouluja varten. Oli muuten aikamoista etsimistä, lähes kaikilta merkeiltä oli se klassinen punainen loppu pikkujoulukauden vuoksi.

Huulipuna on Goshin Velvet touch lipstick, sävy Lambada. Huultenrajauskynä on Rimmelin Lasting finish 1000 kisses, sävy Red dynamite. 

Puna näyttää kuvassa hirmu tummalta, oikeasti väri on paljon kirkkaampi. 

Myös tässä punainen on aivan vääristynyt, aidon värin näkee alemmissa kuvissa.


En tykkää laittaa blogiin kuvia, jossa näkyvät koko kasvoni. En haluaisi, että hirveän moni tunnistaisi minut, tai että naamakuvat jäävät nettiin loppuiäksi. Mielestäni tällainen huulimeikki kuitenkin vaatii kokonaisen kuvan, joten tehdään poikkeus. :) Myös ilme on vähän hassu, mutta otin kovassa kiireessä vain yhden kuvan koko kasvoista, joten vaihtoehtoja ei ole...

Huulimeikin seuraksi tein hillitymmän silmämeikin. Luomivärit ovat Inglotin, ikävä kyllä en saa nyt sävyjä katsottua, mutta käytin vaalean punertavaa ja kolmea eri sävyistä harmaata.  Lähikuvat on otettu eri päivänä, lopulliseen meikkiin ei tullut hopeista rajausta, se oli jo liikaa huulimeikkiin yhdistettynä. Mutta minusta tuo rajaus on muuten kiva, täytyy toteuttaa se joskus toisen meikin yhteydessä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti