20.12.2011

Mainoksista

Otin mainokset käyttöön blogissa. Itse en aina pidä blogeista, joissa on mainoksia, usein ne ovat häiritseviä ja ärsyttäviä. Kaikista ärsyttävintä on, kun tuntuu, että mainokssilla on suurempi merkitys, kuin itse blogin sisällöllä. Toki joskus mainokset ovat myös kiinnostavia ja niitä tulee klikkailtua.

Idea mainosten käyttöönottoon tuli Ostolakossa-blogista eräästä kirjoituksesta liittyen blogin mainoksiin. No okei, Värivaris ei ole yritys, mutta ajatus on sama. Kaikki raha (varmaankin mahtavat 10 senttiä) joka tulee, käytän blogin hyväksi, en omaksi iloksi. Esimerkiksi arvontoja olisi todella mahtavaa järjestää ja niitä olisi useammin aivan varmasti, jos palkintoja ei tarvitsisi kaikkia kustantaa omasta pussista. Saisin ilahdutettua lukijoitakin. :) Ja voisin ostaa kokeiluun (ja antaa jollekin toiselle kokeiltavaksi?) tuotteita, jotka itseäni eivät kiinnosta, mutta joista olisi kiva kirjoittaa.

Eli tiivistettynä: mainosten tavoite ei ole ansaita rahaa itselle, vaan käyttää raha esimerkiksi arvontoihin tai tuotekokeiluihin. :)

3 kommenttia:

 1. Sulla pitää olla tuhansia lukijoita päivässä, että noista mainoksista tulee edes se kymmenen senttiä. <:) Siksi niissä ei ihan hirveästi järkeä olekaan, jos et keiku siellä suosituimpien blogien listalla.

  VastaaPoista
 2. Minua ei nuo blogisi uudet mainokset häiritse yhtään. Harvinaisen huomaamattomia ja hillittyjä! Siitä en toki tykkää, jos mainokset ovat niin isoja ja värikkäitä, että vievät huomiota jo pois blogin varsinaisesta sisällöstä, mutta tässä tapauksessa minusta näin ei ole. Eli ei haittaa mitään, kiva vaan jos saisit niistä vähän lisätienestiä. :)

  VastaaPoista
 3. Kissaämmä: Jep, voihan se olla, ettei niillä sitten mitään tule... Toivotaan parasta. :)

  Pumpulipupu: Kiva ettei häiritse. :)Ja niin mielelläni tosiaan järjestäisin esim. niitä arvontoja!

  VastaaPoista