11.12.2011

Viimeinen Biotherm

Viimeistä viedään! Biothermiltä vielä esittelyssä Aquasource-sarjan Rich Cream.

Tästä tuotteesta Biotherm ei lupaa kuuta taivaalta, kuten joidenkin tuotteiden kanssa. Voiteen luvataan kosteuttavan tehokkaasti ja pitkäkestoisesti ja tuovan hehkua kasvoille.


Mielestäni ulkoasu on jotenkin halvan näköinen, pakkaus ei ole mieleeni. Voide on miellyttävän tuntuinen, hiukan geelimäinen.

Ja itse tärkein, kosteutus: tämä voide toimii ainakin omalla kohdalla hyvin, se kosteuttaa, eikä sitä tarvitse läträtä naamaan ihan kamalia määriä ja se onkin melko riittoisaa omalla kohdallani.


Ikävä kyllä tyytyväisyys voiteeseen pysyy niin kauan mielessä, kun hengitystä pystyy pidättämään. Voiteessa on aivan järjettömän vahva, kemikaalinen tuoksu! Se ei edes haise miltään miellyttävältä luonnontuotteelta, vaan kamalalta keinotekoiselta tuoksulta. Haju on niin vahva, että tyytyväisyys voiteeseen lopahtaa kyllä aika paljon. Kaikkia tuo ei välttämättä häiritse, itse olen tottunut melko hajusteettomiin tuotteisiin ja sen takia se voi tuntua erityisen vahvalta. Mutta pakko myöntää, vaikka voide kosteuttaa hyvin ja toimii muutenkin, niin en aio ostaa tätä enää uudestaan, en vain pääse yli siitä kamalasta hajusta, mitä minun pitäis sietää kahdesti påivässä. Eikä se ole sen arvoista.

Myös hinta tällä tuotteella on melko suuri, n. 39 euroa. Tämän tuotteen incissä on sama juttu kuin edellisessä, se luki pakkauksessa, enkä muistanut säästää sitä. :>


+ Kosteuttaa tehokkaasti
+ Mukava koostumus
+ Riittoisa
- Todella vahva, luontaansatyöntävä tuoksu
- Kallis hinta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti