8.1.2012

Hehkeyttä poskille

Olen jo pitkän ajan katsellut meikkiostoksilla MNY:n paljon kehuttuja poskipunia. Ne ovat vilahdelleet myös parissa blogissa, kuten täällä ja täällä.  Olen vältellyt niiden ostamista, mutta nyt lopulta sorruin ja ostin sävyn 201.

Salamalla.
201 on heleän pinkki sävy ja viehättää varmaan monia raikkaudellaan. Siinä on mukana myös runsaasti hehkua, joka näyttää mielestäni aivan mielettömältä poskipäillä, se tekee ihosta kuulaan ja hehkeän. Kaikkia ei tietty tämän tapainen hehku viehätä. Jos olet mattaposkipunien ystävä, niin tämä tuote kannattaa jättää suosiolla hyllyyn.

Salamalla.
Poskipunasta irtoaa runsaasti pigmenttiä, ja sen kanssa onkin syytä olla varovainen, ettei väriä tupsahda kasvoille liikaa, se ei ole hirveän nätti näky. :> Punaa on kuitenkin helppo levittää iholle, se levittyy tasaisesti ja kauniisti.

Salamalla. (Kulman alla oleva hohde tulee hehkupuuterista, salama vähän liioittelee hehkun määrää, luonnossa se näyttää ihan kohtuulliselta. ;))
Tässä tuotteessa ehkä parasta on mahtava hinta-laatusuhde! Hintaa poskipunalla on viitisen euroa ja laatu on siihen nähden todella hyvä!

Ilman salamaa.
Värin, hinnan ja helppouden perusteella voisin suositella tätä nuorille meikkaajille. Aloittelijoille vinkki vielä siihen, miten liian poskipunan saa pois siveltimestä: sen jälkeen kun olet pyöräyttänyt sivellintä poskipunassa, pyöräytä sivellintä vielä esimerkiksi kämmenselkään tai talouspaperiin. Tällä tavalla ylimääräiset jauhot lähtevät pois, eikä poskista tule kirkuvan punaiset. :)

7 kommenttia:

 1. Onpas oikein nätti sävy ja sopii sulle hyvin :) Muakin on nuo houkuttaneet, mutta kun juuri tilasin elfiltä kasan poskipunia ja välitöntä tarvetta ei ole niin... Kaipa ne mua siellä hyllyssä odottavat hetken vielä :)

  VastaaPoista
 2. Kaiken lisäksi poskipunat säilyvät niin kauan, että niitä kerääntyy helposti melkoinen varasto... Ne ovat kylllä houkuttelevia, yritän myös itse välttää vähän niiden ostoa, että kasa ei enää suurenisi. ;)Eiköhän ne siellä hyllyssä tosiaan odota sopivaa hetkeä. :)

  VastaaPoista
 3. Moikka, löysin blogilistaa selatessa tämän sinun Variksesi ja tykkään. Varsinkin kuvat mielestäni hyvälaatuisia. Jään seurailemaan. Postaustahtisi ei taida olla huimaavaa..Mutta laatu korvaa määrän, hih.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla että tykkäät. :) Olenkin yrittänyt panostaa kuviin, vielä ne voisivat olla parempia, muttta siinä vaiheessa kameran rajat tulevat vastaan, pokkarilla kun ottelen näitä kuvia.

  Päivitystahti on tosiaan vähän laiska, se on ehdottomasti asia, jossa voisin parantaa tapojani. :D

  Kommentteihin yritän kuitenkin vastata aina mahdollisimman nopeasti, yleensä samana päivänä. Tämänkertainen vastaaminen oli hidasta, sillä palasin vasta Lontoosta, eikä siellä ollut mahdollisuutta päästä nettiin. Pahoittelut. :)

  VastaaPoista
 5. Blogissani on tunnustus sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkaisin ylläolevan kommenttini vahingossa kaksi kertaa, siksi poistin jälkimmäisen :)

   Poista