4.1.2012

Lumenen tehohoidot

Olen kokeillut Lumenen kahta tehohoitoa, jotka kumpikin kuuluvat Vitamin C+ -sarjaan: Kirkastavaa Tehohoitoa, sekä Ravitsevaa Tehohoitoa.

Lumene lupaa seuraavaa Kirkastavasta Tehohoidosta: 

"Tukee ihon neste- ja mikroverenkiertoa, kuorii hellävaraisesti huolehtien ihon optimaalisesta paksuudesta, supistaa ihohuokosia ja saa ihon näyttämään tasaiselta. Lopputulos on kirkas, elinvoimaa hehkuva iho."


Otin kuvan vasta kun sisältö oli loppu, pahoittelut tästä. Täältä näet kuvan täysinäisestä pullosta. :)

Pidin paljon tästä tuotteesta. Pumppupullo on helppokäyttöinen ja ainetta on helppo annostella oikea määrä. Tuoksu on huumaavan raikas. Mielestäni tuote heleyttää ihoa mukavasti ja kirkastaa ihoa. Tämä myös imeytyy nopeasti ja voide levittyy ja imeytyy hyvin iholle. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta sitä suositellaan erityisesti normaali- ja sekaiholle. Sen takia tämä toimii itselläni parhaiten loppukeväästä alkusyksyyn, kun iho on melko normaalitilassa. Talvisin tästä voisi olla enemmän haittaa kuin hyötyä kuivaihoiselle.

Syksyllä ostin Ravitsevan Tehohoidon, jonka ajattelin toimivan paremmin, kun iho alkaa kuivua. Tästä luvataan seuraavaa:

"Erityisen hoitava karpalon siemenöljy yhdessä lakan kanssa auttaa ravitsemaan kuivankin ihon elinvoimaiseksi. Tuloksena on samettisen pehmeä iho."

Pulloa ravistetaan ennen käyttöä, jotta kerrokset sekoittuvat keskenään. 
Omalla kohdallani tämä oli melkoinen floppi. Tuotteen koostumus oli liian öljyinen ja jätti ihon melko rasvaiseksi. Huomasin myös, että tämä aiheutti minulle näppyjä. Pari viikkoa yritin sitkeästi käyttää tuotetta, mutta lopulta luovutin. Ei sopinut minulle. Tuotteen sanotaan sopivat erityisesti normaalille ja kuivalle iholle. Tämä voisi kenties toimia kuivaihoisella kovilla pakkasilla yövoiteen alla, mutta nyt ei ole sellaisia pakkasiakaan, että voisin teoriaa kokeilla. En voi kuvitellakaan, että normaali-ihoisen olisi mitenkään järkevää käyttää tätä tuotetta, kun kuivallekin iholle tuote tuntuu liian rasvaiselta. 

2 kommenttia:

  1. Harmi kun tuo jälkimmäinen ei toiminut sinulla! Tuo pullo näyttää nimittäin niin herkulliselta ja olen tuota miettinyt itsellenikin, mutta nyt kyllä meni uuteen harkintaan. Jotenkin en luota Lumenen ihonhoitotuotteisiin, mikä lie siinäkin :/

    VastaaPoista
  2. Harmitti kyllä itseänikin, oisi ollut kiva kosteuttava lisä ihonhoitoon. Mutta toki tuo voi toimia jollain muulla iholla...

    Itse luotan melko paljon Lumenen ihonhoitotuotteisiin, mutta mulla taas on yrityksen meikkejä kohtaan sellainen pieni epäluulo. Juontaa varmaan juurensa lapsuuteen/nuoruuteen kun Lumenen tuotteet olivat ensimmäisiä meikkejäni. Meikkaustaitoni olivat sillon aika huonot ja ajattelin, että syy on tietty merkissä. :D Onhan ne ihan hyvin toiminut, kun on aikusemmella iällä kokeillut uudestaan, mutta ei siitä ajatuksesta vaan pääse eroon. :D

    VastaaPoista