12.2.2012

BB-voiteen testailua

Heipparallaa kaikki ihanaiset! Suuret anteeksipyynnöt tästä pitkästä hiljaisuudesta. Minulla alkoi muutama viikko sitten harjoittelu ja se vaan jollain ihmeen tavalla vie aivan kaikki voimat. Harjoittelu kestää vielä muutaman viikon, yritän sen jälkeen taas päivittää blogia ahkerammin. Olen ottanut tänään tooodella paljon valokuvia tulevaisuuden postauksia varten, joten kuvamateriaalia ei ainakaan pitäisi puuttua. :)

No mutta, asiaan: Monessa blogissa on esitelty hiljattain markkinoille tullut Garnierin BB Cream. Pakkohan minunkin on siitä oma mielipiteeni tuoda esille, vaikka tuote onkin ollut jo melko paljon tapetilla. En ole ostanut tuotetta, sillä oletin lukemieni arvoiden perusteella, että vaaleampikin sävy olisi minulle liian tumma. Satuin kuitenkin saamaan erään lehden välissä näytteen, juuri sitä vaaleampaa sävyä, ja olin aika riemuissani. Jee, sain kokeilla sitä ilman, että piti maksaa koko tuubin hinta! :)


En ala selittämään, mitä BB-voide on, sillä en ole tässä asiantuntija, ja se on avattu jo perusteellisesti monessa blogissa. Esimerkiksi Karkkipäivän Sanni selittää perusteellisesti, mitä tämä "ihmeaine" on. 

Garnierin BB-voidetta saa kahtena sävynä, light ja medium. Kuten arvelinkin, niin se vaaleakin sävy on minulle aavistuksen liian tumma. Eli ei ihan nappituote tyypilliselle suomalaiselle kalpeaihoiselle naiselle. Kesällä sävyt varmaan menevät paremmin meidän kalpeille kasvoraukoille. ;)

Sävy näyttää kasvoilla ihan mukavalta, mutta kaulalta huomaa, että sävy on liian tumma. 
Voiteen peittävyys on mielestäni jotain meikkivoiteen ja sävyttävän päivävoiteen väliltä. Itse tykkäsin peittävyysasteesta. Esimerkiksi kesällä on mukava tehdä hiukan luonnollisempi ja kevyempi meikki, mutta sävyttävät päivävoiteet ovat omalla kohdallani jo liian kevyitä. Tämäkin riippuu tietty merkistä, olen kokeillut läpi vain niitä halvempia tuotteita, esim. Diorin sävyttävä päivävoide voisi olla jo aika erilainen lopputulokseltaan.  

Mikäli kasvoissa ei ole pahoja epätasaisuuksia, niin yhdellä kerroksella saa kasvoista jo hehkuvat ja tasaiset. Jos iho on hiukan huonommassa kunnossa, niin ongelmapaikkoihin voi lisätä vielä toisen kerroksen. 

Voide on melko paksua ja täyteläistä ja tuntuu kosteuttavalta. Laitoin alle vielä kosteuttavan seerumin, joka toi tarvittavaa lisäkosteutta kuivalle iholleni. Leudompina kausina tuskin tarvitsen seerumiakaan alle. Jos et ole kuivaihoinen, niin tuskin tarvitset kosteuttajaksi mitään muuta kuin tämän voiteen. 


Mitäs sitä sitten loppuarvioksi sanoisi? Uskon, että tästä tulee kesällä luottotuotteeni, kun kasvoille haluaa nopeasti hiukan tasaisuutta ja hehkua. BB-voide toimii kuten sävyttävät päivävoiteet. Omien kokemusten perusteella sävyttävät päivävoiteet ovat kuitenkin halvemmassa hintaluokassa melko vähäpigmenttisiä ja kovin tummia. Valitsenkin mieluummin tämän tuotteen hyllystä, kuin suunnilleen vastaavan hintaisen sävyttävän päivävoiteen. Jos kuitenkin haluaa kunnolla peittävyyttä, niin kannattaa turvautua mieluummin esim. meikkivoiteeseen. Mutta luonnollisempaa lopputulosta kaipaavalle tuote voisi sopia aika hyvin. Vielä kun poskipäille lisää herkullisen sävyistä voidemaista poskipunaa ja huulille raikkaan pirteää huulikiiltoa, niin kesälook on valmis! (Ääh, vitsit tuli jo kesää ikävä tässä haaveillessa. :D)

+ Mukavasti pigmenttiä
+ Tuo hehkua kasvoille (aika moni tuote lupaa tätä, mutta harva lupaus täyttyy)
+ Kosteuttava koostumus
+ Halpa hintaluokka
- Suppea sävyvalikoima
- Vaaleampikin sävy liian tumma kalpealle iholle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti