26.2.2012

Maybelline Color Sensational -huulipunat

Esittelen lyhyesti kaksi Maybellinen huulipunaa, jotka ostin alkutalvesta viime vuonna. Nämä huulipunat ovat elämäni toinen ja kolmas huulipuna, eli melko aloittelijana mennään. :) Olenkin halunnut tutustua näihin, ja muihin uusiin huulipuniin kaikessa rauhassa, ennen kuin kirjoitan niistä mitään. Nyt kokemusta erilaisista punista alkaa pikku hiljaa jo olemaan enemmän ja osaan vertailla esimerkiksi koostumuksia ja sävyjä.  Nämäkin huulipunat ovat olleet kovassa käytössä monta kuukautta ennen tänne kirjoittamista, jotta osaan oikeasti sanoa näistä jotain. :> Huulikiillot ovat itselleni olleet enemmän käytössä, ja toki kokemusta huulimeikeistä on tullut sitä kautta. 

Halusin ostaa sävyjä arkikäyttöön, ja nopean kokeilun jälkeen päädyin näihin kahteen:715 on ruskeaan taittava ja 278 on taas pinkimpi. Kummassakin on mukana kiiltoa, Rose Diamonds -sävyssä hiukan enemmän. 

Nämä huulipunat yllättivät minut toimivuudellaan. Niillä saa mukavan kiiltävän lopputuloksen ja puna tuntuu kosteuttavalta ja liukui hyvin huulille. Oletin, että näiden ominaisuuksien vuoksi huulipuna kestäisi huulilla todella vähän aikaa, ja sitä pitäisi jatkuvasti lisäillä, mikä voi olla esimerkiksi töissä todella vaikeaa. Itselläni huulipunat kestivät kuitenkin hyvin! Ei tietenkään koko työpäivää, mutta jopa neljän tunnin jälkeen huulimeikki näytti edelleen siedettävältä. Ruokailu kylläkin vie lahjakkaasti huulimeikin mennessään, sen jälkeen punaa täytyy ehdottomasti lisätä. Mutta huulimeikki selviytyi työpäivästä vain muutamalla korjailukerralla, mikä oli itselleni yllätys. :)Omasta mielestäni 278 -sävyssä oli liikaa hileitä. Hileisissä huulipunissa ja -kiilloissa käy helposti niin, että kun itse väri kuluu pois, niin hileet jäävät kuitenkin jäljelle, mikä näyttää mielestäni hölmöltä. 715 -sävy onkin enemmän mieleeni, se on luonnollinen, eikä ollenkaan liian ruskea, täydellinen sävy arkikäyttöön! :)

2 kommenttia:

 1. Nautihan "aloittelijan" urastasi huulipunien hylsykkäässä, väririkkaassa maailmassa, matkasi varrella tulet monasti rakastumaan, monasti pettymään ja teet kaikenlaisia etsintämatkoja saadaksesi hyppysiisi "sen oikean"
  Kyllä- usko pois, punafriikki mamma puhuu nyt!!!
  Kerrassaan kiva tuo rusehtavampi sävy.
  Pinkahtavat sävyt kivan näköisiä hylsyissä, mutta mun hampaat ei kyllä mätsää niiden kanssa, mitä enempi taittaa siniseen sen karmeemmat legot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos paljon! :D Kyllä huomaa, että huulipuniin hullaantunut puhuu, mikä ihana sparrauspuhe! :) Mulla itselläni taas on teen, kahvin ja Pepsin tummentamat hampaat, joten sinänsä nuo ruskeat sävyt eivät ole itselleni niitä parhaimpia. Vaihdetaanko? ;)

   Poista