25.2.2012

Sinistä glitteriä

Lontoosta löytyi sen verran kosmetiikkaa, että siihen liittyvät postaukset eivät vähään aikaan lopu... :D

Syksyllä kirjoitin Make Up Storen glitter eyelineristä ja eräs lukija vinkkasti, että Barry M-nimisellä meikkimerkillä on samantyyppisiä rajaustuotteita, mutta paljon halvempaan hintaan. Lontoossa sitten törmäsinkin siihen merkkiin, ja mieleeni muistui heti lukijani kommentti! Kokeilematta sen enempää tuotteita, ostinkin niitä heti kolme, hullaannuin hiukan niistä. :> 


Lontoossa heti seuraavana päivänä kirkkaan sininen eyeliner pääsikin kokeiluun ja valokuviin. Mielestäni väri on aivan ihana, ja sopii varsinkin ruskeasilmäisille. 


Laatu ei ikävä kyllä ole aivan samaa luokkaa kuin esimerkiksi MUS:lla. Sivellintä piti kastaa purkissa useaan otteeseen ja viivaa piti myös vetää monin vedoin, jotta glitteriä levittyisi tasaisesti. Glitter tuntui loppuvan kesken viivaa vetäessä. Jäljestä kuitenkin tuli lopulta hyvä, mutta se vaati enemmän työtä ja aikaa kuin esimerkiksi MUS:en eyelinerin kanssa. 


Toisaalta, onhan näiden kahden merkin välillä myös hintaeroa. MUS:en glitter eyelinerin hintasuositus on 18 euroa ja Barry M:n eyelinerit maksoivat muistaakseni n. 5 puntaa, eli 5,9 euroa. Tuolla hintaerolla olen jo valmis näkemään vähän enemmän vaivaa rajauksen eteen ja maksamaan hiukan vähemmän. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti