4.3.2012

Kevättä rinnassa

Olen ollut viimeiset pari viikkoa todella keväisellä mielellä: lumet sulavat, aurinko tuntuu jo lämmittävän ja vettä tippuu räystäistä! :) Mieliala näkyy myös meikeissä; tein oikeastaan vahingoksi keväisen meikin. Olen käyttänyt vaaleanpunaista silmämeikissä viimeksi joskus yläasteella, ja halusin koettaa, josko se näyttäisi paremmalta, kuin silloin aikoinaan. Vaaleanpunaisen kaveriksi valitsin vihreän, vastavärit sopivat hyvin yhteen.

Meikki on tehty Sleekin The Original- paletilla, vaaleanpunaiset pääsivät kunnon käyttöön ensimmäisen kerran vasta nyt. 
Tummempi vaaleanpunainen (2) oli melko liilahtavaa, eikä niinkään enää vaaleanpunaista. Lisäsin sitä myös aavistuksen luomivaossa olevan vihreän yläpuolelle.

Ja vielä ilman häiritseviä numeroita:

Joka tapauksessa meikistä tuli mukavan keväinen ja täytyy sanoa, että kyllä vaaleanpunainen vaan näyttää toimivan. Näitä kokeiluja täytyy ehdottomasti jatkaa! :) Okei, ehkä syynä aikasemmalle toimimattomuudelle on, että nuorena laitoin pelkkää hempeää vaaleanpunaista koko luomelle. Nyt se on yhdistetty muihin väreihin, niin se toimii vähän paremmin. :> Muutenkin tekniikka, välineet ja tuotteet ovat parantuneet, täytyisi vaan rohkeasti rikkoa kaavoja ja kokeilla teiniajan hirvityksiä uudelleen, ehkä paremmalla menestyksellä. :)

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis ja herkkä meikki, mä tykkään. :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis meikki.
  Vaaleanpunainen on mielettömän monikäyttöinen väri kun vaan uskaltaa yhdistellä.
  Itse "silloin nuorena" käytin vaaleanpunaista tosi paljon, sitten se jäi kunnes nyt viime vuosina olen löytänyt tuon ihanuuden uudestaan.Niin mattana kuin helmiäisenä.
  Ja kirottu meikkitaiteilija Hulkkonen kun aikoinaan sai suomalaisten naisten päähän sen pinttymän, ettei "keski-ikäinen" saisi käyttää helmiäisiä- ja muita vaaleita sävyjä, vaan olisi siirryttävä tummaan ja mattaan..plääh. Tämä aivopesu vaikuttanut yllättävän paljon suomalaisen naisen meikkivärien käyttöön.
  Itse annan piupaut näille hyväätarkoittaville neuvoille ja uskon enemmän peiliin ja omaan tuntumaan siitä mikä kivalta tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hulkkonen on saanut kyllä paljon pahaa aikaan noilla kommenteillaan, tasaisin väliajoin joku kiroaa sen oppeja. :D Musta tuo on ihan paras asenne: se mikä näyttää oikeasti hyvältä ja toimii, niin sillä sitten eteenpäin.

   Poista