16.3.2012

Mitä paketista löytyy?

Mitäs sieltä paketista sitten paljastuikaan? Jotain, mistä kaikki puhuvat tällä hetkellä, ja johon halusin tutustua pintaa syvemmälle.Kyseessa ovat "oikeat" BB-voiteet. Oikealla tarkoitan aasialaisia merkkejä, jotka ovat arvostettuja ja tunnettuja BB-voiteistaan. Näiden yhtiöiden BB-voiteet ovat käyttötarkoituksiltaan ja ominaisuuksiltaan paljon lähempänä alkuperäistä BB-voidetta, kuin esimerkiksi tapaus Garnier. Ostin SKIN79:ltä samplepaketin, jossa on neljä eri näytettä, sekä Dr. Jartin myydyimmän BB-voiteen. 

Olen ehtinyt kokeilemaan swatchit kämmenselkään, mutta en sen enempää. Lisää arvioita tuotteista on siis odotettavissa, kun olen päässyt testaamaan näitä kunnolla. Olen näistä niin innoissani näistä, että ajallisesti siinä ei pitäisi mennä kauan! :)

4 kommenttia:

 1. Kieltämättä mielenkiintoa herättävä, nämä kun nyt niin tapetilla,Niin aitoina kuin "huonoina kopioina".Kerrohan lisää kun testailet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mielenkiintoista kyllä tietää, minkälaista jälkeä nämä tekevät. :)Itseäni viehättää ajatus hoitavasta, mutta kuitenkin myös tasoittavasta tuotteesta. Tykkään arkisin luonnollisesta meikkipohjasta, joten nämä voisivat olla yksi vahva vaihtoehto sellaisen tekemiseen.

   Poista
 2. Mä nään kohta punaista tän BB-sanan kohdalla. :D Mulla on jemmassa nyt Estee Lauderin BB-voide, mutta olin niin pettynyt siihen Garnierin, että saa nyt nähdä, innostunko tätä tuubia koskaan avaamaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O'ou, sä et sitten tule pitämään mun seuraavista postauksista! ;) Juuri sen takia halusin nyt hankkia aasialaisia BB-voiteita, jotenkin vaan mulla on sellainen mielikuva, että länsimaalaiset merkit menevät siitä, mistä aita on matalin. Garnierkin myy BB-voidettaan kuin häkää, eikä se ole nähnytkään aitoa BB-voidetta. Miksi turhaan panostaa, kun kuluttajat joka tapauksessa ostavat?

   Poista