26.3.2012

SKIN79: VIP Gold & Hot Pink BB-voiteet, osa 2

Luvassa on jatkoa edelliseen postaukseen, eli jatketaan vielä samoilla BB- voiteilla: VIP Gold Super Plus Beblesh Balm ja Hot Pink Super Plus Beblesh Balm (voi hyvänen aika näitä nimiä!).

Monet BB- voiteet vaikuttavat aluksi harmahtavilta, kuten myös nämä kaksi. Kun voiteen levittää iholle, niin se kuitenkin sulautuu omaan ihon väriin eikä enää näytä harmahtavalta. Kaikkia paketissa tulleita voiteita saa vain yhdessä sävyssä, kuten useimpia BB- voiteita yleensäkin. Tämä vähän pelotti, sillä ihoni on melko vaalea. Voiteet näyttivät swatchaillessa liian tummilta, mutta kuin ihmeen kaupalla ne kuitenkin sulautuivat hyvin omaan ihooni. En voi siis muuta tehdä, kuin suositella rohkeasti kokeilemaan, ja toivomaan parasta. :D Aina ei voi tietty onnistua, mutta itselleni BB- voiteet ovat sopineet sävyiltään yllättävän hyvin tähän asti. Olen kokeillut nyt jokaista postissa tullutta BB- voidetta, joita on yhteensä viisi, ja jokainen niistä on sopinut minulle. Jos siis epäröit BB- voiteiden ostamista suppean sävyvalikoiman vuoksi, niin älä anna sen olla este. :)

Käytin näitä BB-voiteita kolmella eri tavalla:
  1. Kuivaihoisena laitoin alle ohuen kerroksen kevyttä päivävoidetta tuomaan lisäkosteutusta. Kun voide oli imeytynyt, levitin BB- voiteen sormin kasvoille. En puuteroinut kasvoja ollenkaan, vaan jätin ne sellaisiksi.
  2. Laitoin päivävoidetta ja annoin sen imeytyä. Lisäsin kasvoille meikkivoiteen pohjustusainetta ja tämän jälkeen levitin kasvoille BB-voiteen meikkisienen avulla. Laitoin päälle kevyesti puuteria ja poskipunaa.
  3. Sama juttu kuin edellisellä kerralla, mutta levitin BB- voiteen siveltimen avulla. Sen jälkeen laitoin peitevoidetta kriittisiin kohtiin. Tämän jälkeen laitoin kaksi ohutta kerrosta mineraalimeikkiä, sekä hiukan korostuspuuteria ja poskipunaa. 
Jos iho on rasvoittuva tai normaali, niin BB- voiteen alle tuskin tarvitsee laittaa päivävoidetta ollenkaan. Kokeilemalla selviää tietty itselle parhain tapa. :) Jos olet kuivaihoinen, niin toinen hyvä vaihtoehto on laittaa päivävoiteen sijasta kosteuttavaa seerumia BB- voiteen alle. 

Au naturel
1. Yksi kerros BB- voidetta
2. Yksi kerros BB-voidetta + puuteri + poskipuna
3. Yksi kerrs BB-voidetta + peitevoide + mineraalipohja + korostuspuuteri + poskipuna
Näiden BB- voiteiden kestävyys ei ole sellaisenaan samaa luokkaa kuin meikkivoiteiden. Ensimmäinen käyttötapa osoittautui luonnollisesti vähiten pysyväksi. Levitin voiteen aamulla ja päivän mittaan luvassa oli mm. päiväunet ja hikinen jumppa. Illalla mielestäni iholla kyllä oli edelleen voiteen rippeitä, vaikka olinkin hieroskellut paljon kasvojani päivän mittaan. Eli; vaikka pysyvyys ei ollut meikkivoiteen veroista, ei ensimmäinen kokeilu ollut myöskään aivan floppi. 

Vahingosta viisastuneena tein seuraavilla kerroilla lopputuloksesta meikkimäisemmän. Puuteroinnilla vs. mineraalipuuterilla ei ollut lopputuloksessa suuria eroja, mutta pysyvyydessä kylläkin. Mineraalimeikin avulla  sain kestävimmän tuloksen. Tämä combo pysyi aamusta iltaan hyvin paikoillaan. Mineraalimeikistä huolimatta ihosta ei tullut pakkeloidun tai tunkkaisen näköistä, varsinkaan kun puuterin kanssa ei liioittele. Mielestäni tämä yhdistelmä toimii todella hyvin kaikin tavoin. :)

Nämä BB-voiteet ovat kohtalaisen peittäviä, pigmenttiä löytyy mukavasti, mutta peittävämpiäkin tuotteita kuitenkin löytyy. Jos omaat hiukan huonomman ihon ja etsit vahvaa peittävyyttä, niin suosittelen jatkamaan etsintöjä. Voiteet tasoittavat ihon sävyä ja antavat hiukan hehkua iholle, mutta pelkällä yhdellä voidekerroksella lopputulos jää luonnolliseksi. Peittävyyttä voi kuitenkin parantaa lisäämällä peitevoidetta, puuteria tai mineeralipuuteria BB- voiteen päälle.

BB-voide + puuterointi + poskipuna
Levittämistavoissa on suuria eroja, sillä voiteet ovat melko paksuja. Jaetulle ykkössijalle pääsevät omat sormet ja skunkkisivellin. Meikkisieni taas ei toiminut hyvin, ei ollenkaan. Voide oli niin paksua, että sienen kanssa se jotenkin jämähti paikoilleen, ennen kuin sain voiteen kunnolla edes levitettyä iholle tasaisesti. Voidetta tuntui myös menevän sienen kanssa paljon enemmän. Sormilla ja siveltimellä voiteen sai levitettyä ohuelti ja sujuvasti. :)

Nämä kaksi BB- voidetta soveltuvat hyvin arkikäyttöön luonnollisen lopputuloksen vuoksi ja ovat varsinkin kiireessä ihanan helppoja, kun ihon saa nopeasti tasaiseksi. Suurta plussaa voiteet saavat puuterimaisesta lopputuloksesta: voide kuivui iholle nopeasti mukavan puuterimaiseksi ja pehmeäksi, eikä jäänyt kosteaksi, kuten esimerkiksi Garnierin BB- voide teki. Jos kuitenkin tarvitsen pohjan, joka kestää hyvänä aamusta iltaan, niin lähden ehkä jollekin toiselle linjalle. Nämä voiteet ovat silti hyvä lisä meikkiarsenaaliin ja mitä luultavasti ostan Gold- voiteen täysikokoisena itselleni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti