18.3.2012

Viisi asiaa

Sain jokin aikaa sitten Pumpulipupulta haasteen listata viisi asiaa, jotka hankkisin, jos raha ei olisi esteenä. Rajasin aluetta hiukan, eikä listalla ole asuntoja tai autoja (vaikka kyllä nekin kelpaisi), vaan enemmän bloggaukseen ja kauneuteen liittyvää. :) Tehtävä oli loppujen lopuksi melko vaikea. Minulla ei ole mikään kamalan kallis maku kosmetiikan suhteen ja tyydyn tyytyväisenä hiukan halvempiin tuotteisiin. Koska mielestäni on järjetöntä käyttää kolminumeroisia lukuja yhteen kosmetiikkatuotteeseen, niin en ole edes haaveillut ikinä sellaisista, niinpä en oikein tiennyt mitä listata. :D Mutta tässäpä oma listani:

1. Hampaiden valkaisu

Kahvi, tee, Pepsi Max ja punaviini eivät ole vuosien saatossa aivan hivelleet hampaideni väriä. Olisi mahtavaa saada kunnollinen ammattilaisen tekemä valkaisu, kaikki huulipunatkin näyttäisivät hyviltä. Toteutan tämän haaveen kyllä vielä joskus rikkaampina päivinä, olisi vaan niin kiva olla luonnollisen valkoiset, kauniit hampaat.


2. Lancome Nutrix Royal -voide

Syksyllä etsin kuumeisesti helpotusta kuivaan ihoon, ja Sokoksen myyjä antoi kotiin näytteen tästä voiteesta. Voide oli ehdottomasti pala taivasta, rakastuin siihen aivan mielettömästi! Niin kosteuttavaa ja pehmentävää, mutta ei jättänyt ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Ihanaaaaaaah! Mutta miksi, oi miksi, sen on oltava niin kallista? Hinta taisi olla jossain seitsemänkymmenen euron kieppeillä, jos muistan oikein. Tämänkin haluan vielä joskus ostaa. Itse asiassa nämä kaikki viisi asiaa taitavat olla sellaisia, jotka haluaisin "vielä joskus". :D
3. Diorin viisikot

Kulttiluomivärit, joita en omista yhtäkään. Olisi kiva päästä kokeilemaan, ovatko ne todella hintansa arvoisia. Kaikki olemassa olevat sävyvalikoimat tänne kiitos, raha ei ollut este. ;)

4. Ripsien pidennys

Tämä nyt ei ole aivan pakollinen, omat ripset ovat ihan kivan pitkät ja tuuheat. Mutta jos nyt jotain kallista täytyy haluta, niin ei näistä haittaakaan olisi. ;) Nopeuttaisi arkiaamuja huomattavasti ja olisi varsinkin kesällä ihanan kätevät.5. Järjestelmäkamera

Tämä nyt ei varsinaisesti liity kauneuteen, mutta bloggaukseen (muun muassa) kylläkin. Olen jo pari vuotta haaveillut järjestelmäkamerasta, meikkikuvatkin olisivat aivan eri luokkaa. Vielä kun saisi kameran kääntyvällä näytöllä, niin meikkikuvien ottaminen helpottuisi entisestään. Toki käyttöä kameralle olisi muutenkin, ottaisin aivan eri innokkuudella kuvia, nykyinen kamerani on aivan surkea, eikä motivoi ottamaan kuvia. 


Tämä haaste on kierrellyt sen verran jo blogimaailmassa, että en haasta yhtikäs ketään. :)PS. Tänään pääsi testiin ensimmäinen SKIN79:n BB-voide, vaikuttaa aika lupaavalta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti