22.4.2012

Esittelyssä Essie

Hei kaikki ihanaisen hunajaiset lukijat! Minulla on ollut melkein kahden viikon hiljaisuus blogin puolella, pahoittelut tästä. Minulla painaa koulujutut melko pahasti päälle: ensi viikon perjantaina on opinnäytetyön palautuspäivä ja se vaatii vielä aika (todella) paljon työstämistä. Ennen perjantaita minusta ei siis kuulu pihahdustakaan täällä. Tämän jälkeen minulla pitäisi olla taas enemmän aikaa kirjoitella, paljon ideoita on jo päässä odottamassa. :)

Sitten kynsilakkojen maailmaan:

Essien kynsilakoista on ollut paljon keskustelua viime aikoina. Kynsilakat ovat olleet monelle entuudestaan tuttuja nettikauppojen kautta, muttta Suomesta niitä ei ole vielä saanut, kuin vasta hiljattain. Essie on yhdysvaltalainen kosmetiikkamerkki, joka on tunnettu laadukkaista kynsilakoistaan. Essiellä on herkullisiä värejä myytävänä, ja uskaltaisin väittää, että jokainen löytää jonkun omaa silmää miellyttävän sävyn Essien lakoista. Essien lakkoja löytää monesta paikasta: itse olen bongannut niitä ainakin Sokokselta, Kicksistä ja Citymarketistakin. :D

Olen ollut vähän jälkijunassa ja hankkinut vasta nyt ensimmäiset Essieni. Sävyt olivat niin kivoja, että niitä oli heti pakko ostaa kaksi. :D Toinen on kirkaan persikkainen ja toinen mintun vihreä. Ensimmäisenä kynsiin pääsi persikan sävy, nimeltään tart deco. Kynsilakan sävy hävisi paljon valokuvissa, joten olen muokannut sävyt takaisin lähemmäksi totuutta. Mukana on myös alkuperäiset kuvat vertailun vuoksi. :)

Ennen
Jälkeen
Tykkään kovasti leveistä siveltimistä, joilla saa mielestäni levitettyä kynsilakan paremmin, tasaisemmin ja helpommin. Essien lakoissa on juuri tällaiset leveät siveltimet, jee!Yhdellä lakkakerroksella tulee melko peittävää jälkeä, mutta kunnolla tasainen ja peittävä lopputulos vaatii ehdottomasti vähintään kaksi kerrosta. Kahden kerroksen jälkeen omat kynnet kuultavat ihan hennosti lakan läpi, mutta lähes huomaamattomasti. Kolmatta kerrosta en enää jaksanut vetäistä. :> Lopputuloksesta tulee todella kiiltävä, tykkään paljon. Lakka kestää kynsissä melko hyvin, itselläni taisi pysyä 4-5 päivää.Miinusta tulee kovasta hinnasta, yksi pullo maksaa n. 15 euroa. Hinta on kyllä melko suolainen, mutta pyörii kuitenkin samassa luokassa kuin muilla vastaavilla merkeillä. Opin kynsilakka esimerkiksi maksaa Sokoksen verkkokaupassa 16,8 euroa. Jos hinta kauhistuttaa, niin netistä tuotteita saa halvemmalla. Esimerkiksi Beauty Bayssa Essien kynsilakat maksavat 8,7 euroa. Postikuluja tulee, mutta tilaaminen tulee silti halvemmaksi, jos tilaa enemmän kuin yhden kerrallaan. :)

Kuvien muokkausta haluaisin hiukan kommentoida: En muokkaa mitään valokuvia rajusti, enkä ikinä sen takia, että itse näyttäisin niissä paremmalta (esimerkiksi tummat silmänaluset, näpyt yms.). Useimmiten muokkaan kuvista vain enemmän värit esille lukijoita varten. Itse ainakin haluaisin nähdä tuotteista miltä ne oikeasti näyttävät, enkä vain haaleaa versiota siitä. :) Näin muokkaus palvelee lukijoita ja antaa realistisen ja todemman kuvan tuotteesta. :)

4 kommenttia:

 1. Sinulle olisi tunnustus blogissani <3

  VastaaPoista
 2. Mulla ei kyl MIKÄÄN lakka pysy päivää-kahta pidempää hyvänä! :D Tosin en tiedä mitä tarkoittaa "hyvänä", itse ärsyynnyn heti, kun alkaa lohkeilemaan!

  VastaaPoista
 3. Hei, koskas saadaan lisää blogikirjoituksia..? ;)

  VastaaPoista
 4. Oon saanut saman lakan jostain goodie bagista mutta ihmettelin kun lakka on jotenkin maitomaista, mulla ei parillakaan kerroksella peittänyt ja kolmanteen kerrokseen ei aika riittänyt.. Pitäiskö Essielle antaa kuitenki uusi mahdollisuus vai miltä mintunvihreän koostumus vaikuttaa?:)

  VastaaPoista