9.4.2012

SKIN79: Diamond Luminous Pearl Beblesh Balm

Ja takaisin BB- voiteiden maailmaan. Kertauksena sanottakoon, että tilasin Amazonista SKIN79:n samplepaketin, Miniature Black Setin. Aikaisemmat arviot voiteista löytyvät täältätäältä ja täältä. Viimeisenä on arviointivuorossa Diamond Luminous Pearl BB- voide.


Voiteen luvataan antavan iholle hohtoa ja kiiltoa, sekä tekevän ihosta raikkaan ja kirkkaan. Voiteessa oleva hohto antaa iholle modernin ja "runsaan" (voluminous) lopputuloksen. (Mitä se sitten tarkoittaakaan?)

Voiteessa on todella paljon hohtoa ja sitä suositellaankin käytettäväksi korostusvoiteena T-alueelle ja silmien alle. Voidetta voi kuitenkin myös käyttää vaihtoehtoisesti koko kasvoille. 


No, halusin kokeilla voidetta koko kasvoille, sillä se on myös yksi mainittu käyttömahdollisuus. Pelkäsin lopputulosta aika paljon, ei tarvitse olla hyvä ennustaja tietääkseen, kuinka kokeilussa tulisi käymään. Helmiäistä on todella paljon voiteessa, pigmenttiä ei juuri lainkaan. Ero on selvä verrattuna muihin BB- voiteisiin: niissä on shimmeriä mukana hiukan, mutta tämä voide hehkuu swatcheissa aivan erilaisena. 


Niinhän siinä sitten kävi, että kasvot olivat kamalan hikisen näköiset ja överikiiltävät. :D Ihan järkyttävät! Pesin voiteen heti pois, joten sen pysyvyydestä sellaisenaan en oikein osaa sanoa mitään. Tuskin kukaan sitä tietoa kaipaakaan, älkää missään nimessä käyttäkö tätä voidetta yksinään naamalla, pliis. :D

No mutta, sitten siihen fiksumpaan käyttötapaan, eli voiteen käyttämiseen highlighterina. Ensimmäisessä kuvassa iholla on meikkivoide, toisessa kuvassa meikkivoide + poskipäällä Luminous Pearl BB- voide. Ero on todella selkeä. Kuvista näkee hyvin, miksi kannattaa käyttää esimerkiksi poskipäillä korostusvoidetta. Se elävöittää ihoa, ja tuo kasvonpiirteitä ja kasvojen rakennetta esille.


Alla olevassa kuvassa pohjalla on The Prestige BB- voide ja poskipäällä Luminous Pearl BB- voidetta. Voiteen luoma hehku on mielestäni tosi hyvä: hehku on riittävän luonnollinen ja "pienijakoinen", mutta kuitenkin näkyvä. :)


Loppuun vielä listaa joistain BB- voiteessa olevista ainesosista:
 • Timanttijauhe - Hiilen kristallisoitunut muoto. Kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. 
 • E-vitamiinijohdannainen - Hoitaa ihoa ja suojaa sitä ennenaikaiselta vanhenemiselta. 
 • Kaviaariuute - Aktivoi soluaineenvaihduntaa ja ihon ääreisverenkiertoa. Tasapainottaa ihon kosteuspitoisuuden.
 • Helmi - Kirkastaa ihoa ja pitää sen kosteutettuna.
 • Lakritsiuute -  Lakritsi-uute sisältää pääasiassa glabridiinia, jolla on anti-iflammatorisia ominaisuuksia. Tutkimukset osoittavat glabridiinista olevan apua ihon värivirheiden hoitamisessa. 
 • Liljauute - Ihoa hoitava aine. Pehmentää kuivaa ihoa. Nyt on samplepaketin kaikki BB- voiteet käyty läpi! Yhteenvetona voisin sanoa, että mikään voide ei ollut pettymys. Kaikki tuotteet olivat laadukkaita ja toimivia, ja jokainen löytäisi varmaan tuotteista oman suosikkinsa. Itse ostaisin näistä BB- voiteista itselleni VIP Gold Super Plus- voidetta, tai Hot Pink Super Plus- voidetta. Kesäksi ehkä Hot Pinkkiä, talveksi Goldia. Myös tässä postauksessa esitellystä hehkuvoiteesta tykkäsin todella paljon; luulen, että se saattaa myös lähteä hankintaan. Tämä pikkuinen onkin päässyt jo asumaan pysyvästi meikkipussukkaani. :)

Sävyt mieityttivät minua etukäteen: nämä ovat Aasian markkinoille suunnattuja tuotteita, ja heillä on kuitenkin paljon tummempi iho kuin minulla. Monet naiset Aasiassa haluavat kuitenkin vaalean ihon, joten nämä voiteet eivät ole supertummia sävyiltään. Jokainen näistä voiteista myös sulautui omaan ihonväriini täydellisesti ja häivyttyivät hyvin, tästä tulee ehdottomasti suurta plussaa. Olen ollut joka kerta yhtä yllättynyt sävyn täydellisestä sulautumisesta, aivan ihmeellistä! Swatcheista näkee, että voiteet eivät kuitenkaan ole sellaisenaan oman ihoni värisiä, joten uskaltautuisin kyllä suosittelemaan näitä voiteita myös tummempi-ihoisille, kannattaa kokeilla. :) (Ei saa suuttua, jos ei toimikaan! :P)

Vuorossa on vielä Dr. Jartin BB- voiteen esittely, jonka ostin täysikokoisena tuubina ilman sen kummempaa miettimistä. Olin kuullut siitä jonkin verran kehuja, joten otin riskin ja ostin sen sokkona. :) Siitä kuitenkin myöhemmin lisää, pidetään taas hiukan taukoa ennen BB- voiteisiin palaamista. Huh! Nyt tämä tyttö lähtee pääsiäispöydän ääreen äidin tykö. :)


3 kommenttia:

 1. Kiva blogi sinulla! Tuo bb-voide vaikuttaa kiinnostavalta. Mistä kyseisen tuotteen voisi ostaa? Pahoittelut, jos se lukee jo tekstissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ostin kyseisen kokeilupaketin Amazon.comista, myyjä oli Pink Gelee. Tässä linkki kyseisen myyjän amazon-sivuille. http://www.amazon.com/b/qid=1332532510?ie=UTF8&me=A2B8OYSN02OTLI. Nyt kun tsekkasin, niin tämä myyjä ei kuitenkaan myy tätä tuotetta muuta kuin samplepakkauksessa. :( Mutta muilta myyjiltä tuotetta onneksi näkyjään löytyy, tässä pari linkkiä. :)

   http://www.amazon.com/DIAMOND-COLLECTION-LUMINOUS-BLOOMING-MOISTURIZING/dp/B003JDZDHK/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1335202411&sr=8-9

   http://www.amazon.com/Skin79-Diamond-Luminous-Beblesh-Sample/dp/B005HB445E/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1335202411&sr=8-12

   Vaikka nimet ovat erilaiset, niin uskon tuotteiden olevan samat. Nämä nimet vaihtelevat myyjän mukaan todella paljon, jokaisella näyttää olevan oma versionsa niihin. :D Toivottavasti tämä auttoi. :) Nämä tuotteet lähetetään usein Koreasta tai jostain muualta Aasiasta, joten toimituksessa menee ainakin se pari viikkoa, kärsivällisyyttä! ;)

   Poista
 2. Ompas mielenkiintoinen tuote. En ole koskaan aikaisemmin tuollaisesta kuullut. Täytyykin tutkia tarkemmin. Kiitos vinkistä.


  Anni @ rakkaudellaanni.blogspot.fi

  VastaaPoista