3.4.2012

SKIN79: Diamond The Prestige Beblesh Balm

Olen pitänyt pienen tauon BB- voiteista, jotta jutut eivät kävisi vallan yksipuolisiksi. Nyt voisi olla kuitenkin hyvä hetki jatkaa niiden esittelyä ja arviointia. :) Seuraavana on vuorossa Diamond- sarjasta The Prestige- BB- voide. 


Voiteesta luvataan, että se on äärimmäisen täyteläinen, sulautuu ihon sävyyn helposti ja antaa iholle raikkaan ulkonäön. Peittävyyden luvataan olevan jotain keskipeittävästä täysin peittävään (medium to full coverage). Omasta mielestäni peittävyys on samaa luokkaa kuin edellisissä testaamissani BB- voiteissa. Pigmenttiä löytyy, mutta jos ihossa on paljon virheitä, niin jatkaisin etsintöjä. Vaikka itselläni ei ole paljon näppyjä, niin minulla on melko punoittavat kasvot. Kun kasvojani tutkiskelee läheltä, niin huomaa, että ne ovat täynnä pieniä katkenneita verisuonia. Niinpä itse haen BB- voiteelta myös sitä peittävyyttä, todella luonnollinen lopputulos ei kelpaa, pigmenttiäkin täytyy olla mukana. Peittävyyttä tästä voiteesta löytyy sen verran, että arkikäyttöön tämä soveltuu passelisti. Tuotetta voi lisätä vielä toisen ohuen kerroksen ongelmakohtiin. Itse lisään voidetta ohuelti poskiini, joissa varsinkin on punoitusta. Voide tasoittaa mukavasti ihon sävyn ja peittää ongelma-alueet. Jos kuitenkin haluan äärimmäisen tasaisen ihon esimerkiksi juhliin, niin turvaudun johonkin toiseen tuotteeseen. 


Voide on sävyltään hiukan erilainen kun VIP Gold- ja Hot Pink- voiteet. Kun ne olivat harmahtavia, niin tämä on kellertävämpi. Itse käytän keltapohjaisia tuotteita, ja nämä kaikki kolme ovat sopineet hyvin ihon sävylleni. The Prestigessä on enemmän shimmeriä mukana, kuin kahdessa edellisessä, tällä voisi saada hiukan eloisammat ja kuulakkaammat kasvot. Shimmeriä ei kuitenkaan ole liikaa, yllä oleva kuva on otettu salaman kanssa, joten siitä saa hiukan väärän kuvan kiillon määrästä. Voide sulautuu todella hyvin ihon omaan sävyyn ja on helposti häivytettävissä. 


Samoin kuin edelliset voiteet, tämän koostumus on todella paksua. Nyt kun olen enemmän testaillut BB- voiteita, niin itse suosin levittämisessä sormia. Voide notkistuu ihon lämmön vaikutuksesta, ja levittyy helposti ja tasaisesti. Voiteen voi levittää myös siveltimellä, meikkisieni on ehdoton no-no.

Sitten taas kuvia meikin eri vaiheista:

Ilman meikkiä
Pelkkä BB- voide
BB- voide + peitevoide + puuterointi
Oikeasti ero puuteroinnin jälkeen ei ole noin dramaattinen. Keskimmäinen kuva on otettu salamalla ja alempi kuva ilman, siitä johtuu tuo suuri ero. Luonnollisesti puuteri vie kiiltoa pois, mutta kasvot eivät ole oikeasti niin kiiltävät ilman puuteria, kuin mitä kuva antaa ymmärtää. 

Alla olevassa kuvassa iholla on pelkkä BB- voide, kuva on otettu ilman salamaa. Ihosta tulee kuulas, kaunis ja tasainen. 


Yksi osa kasvoista vaati kuitenkin ehdottomasti puuteroinnin, nimittäin silmäluomet. Noin viisi minuuttia voiteen levittämisen jälkeen luomeni näyttivät tältä:


Alla vielä illalla otettuja kuvia, joista näkee miltä meikki näyttää monen tunnin jälkeen. Kasvoilla on siis BB- voide, peitevoide, puuteri ja poskipuna.

Ilman salamaa.
Salamalla.
Kiilto on pukannut hiukan meikin läpi, mutta en kuitenkaan ole lisännyt puuteria koko päivänä, joten ei huono. :) Huomaa myös ero ilman salamaa ja salaman kanssa otetuissa kuvissa. 

Loppuun vielä listaa joistain voiteen ainesosista, jotka on poimittu SKIN79:n nettisivuilta.
 • Timanttijauhe - Hiilen kristallisoitunut muoto. Kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. 
 • EFG - Epidermal growth factor. 53:n aminohapon muodostama polypeptidi (= Monesta aminohaposta koostuva peptidiketju. Peptidi = Peptidisidoksilla toisiinsa liittyneiden aminohappojen ketju.) Toimii solujenvälisenä viestiaineena. Tekee ihosta kimmoisan. 
 • Koentsyymi Q10 -   Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että koentsyymi Q10 on kosmeettisessa käytössä antioksidanttinen ja anti-inflammatorinen. Se ei kuitenkaan ole ainoa tai edes tehokkain antioksidantti.
 • Peptide MX-II complex - En löytänyt juurikaan tietoja, SKIN79:n omien sivujen mukaan kosteuttaa ihoa. Itse varaudun epäilyksellä ainesosien toimivuuteen, jos niistä ei löydy juuri mitään tietoa tai lähteet eivät vaikuta luotettavilta.
 • Luonnonmukaisten uutteiden sekoitus - Eipä tästäkään löytynyt paljon tietoa. Ainesosa on patentoitu, nettisivujen mukaan rauhoittaa ihoa. 
Tämän tuotteen ainesosat eivät kuulostaneet hirveän vakuuttavilta. Varsinkin ainesosat, joista on vaikea löytää mitään tietoa, vaikuttavat aina hiukan epäilyttäviltä omaan makuuni. Voide joka tapauksessa toimii, ja loppujen lopuksi suurimmassa osassa BB- voiteista (tai meikkivoiteista) inc-listalta löytyy todennäköisesti melko paljon synteettisesti valmistettuja ainesosia, eikä niinkään luonnollisia ainesosia. Jos siis kaipaa luonnonmukaista kosmetiikkaa, nämä BB- voiteet eivät ainakaan sitä tarjoa. 

2 kommenttia:

 1. Hei! Sinulle on palkinto blogissani! http://kosmetiikkakaaos.blogspot.com/2012/04/liebster.html

  Ja kiitos tästäkin loistavasta BB -voide postauksesta. Näitä on kiva lukea nyt kun itsekin olen siirtynyt BB -voiteiden käyttäjäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, isot kiitokset, kiva palkinto! :

   Oon itsekin lukenut muista blogeista mielenkiinnolla BB-voiteista. Yllättävän vähän niistä on arviointeja, vaikka ovatkin aika kova sana nykyään. :)Huomasinkin, että sulla oli omassa blogissa juttua Misshasta. :)

   Poista